Revolta unui fost pacient: ”Acesta este micul dejun la spitalul județean din Ploiești… Într-o zi mi-au dat carnea mușcată de altul înainte să-l ducă la terapie intensivă”

După ce observatorulph.ro a publicat ieri articolul ”FOTO: Ce mâncare au primit pacienții de la spitalul județean din Ploiești după controlul de la Ministerul Sănătății: un ou și două felii de pâine” un alt cititor ne-a relatat ce i s-a servit la masă în timpul internării în același spital.

Sesizarea fostului pacient:

”Mâncarea oribilă la spitalul județean este dintotdeauna. Am fost internat acolo luna trecută și am fotografiat micul dejun: o felie de pâine cu puțină brânză. Dar asta nu e tot. Într-una din zile, la prânz am primit vreo 10 fire de macaroane..cu vreo două bucățele mici de carne…din care se vedea că mușcase cineva.

Citește și Calvarul celor care ajung la Județean: „Mama mea nu a primit apă și mâncare. I s-a spus că trebuie să aștepte 72 de ore rezultatul testului Covid”

Când a venit infirmiera și m-a întrebat dacă am mâncat, i-am spus că nu m-am atins de porție deoarece era refolosită.

Atunci a recunoscut că ce mâncare am primit eu era de la un alt pacient, care a intrat la terapie intensivă pentru că nu exista porție și pentru mine, eu fiind adus atunci de la un alt spital.

Două zile am rezistat internat, timp în care mi-am comandat mâncare în oraș.

Nu vă mai zic că în prima noapte nu m-am putut odihni deoarece am stat pe o canapea de consultație fără lenjerie sau pernă. Am cerut ceva cu care să mă învelesc pentru că era frig și mi-au adus un jeg de pătură pe care au luat- de la casare, găsită într-un fișet”.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596