”Generația lui John” ajunge și în online, exclusiv la Observatorulph.ro LIVE, cu invitați de cinci stele!

John Cristea, realizatorul emisiunii ”Generația lui John”, cea mai urmărită emisiune din Prahova dedicată tinerilor, s-a alăturat echipei Observatorul Prahovean.

Astfel, în fiecare zi de luni, de la ora 13, ”Generația lui John” va fi la Observatorulph.ro LIVE.

Care sunt planurile lui John Cristea și de ce a ales observatorulph.ro pentru varianta de online a emisiunii dedicată noilor generații aflați din interviul de mai jos:

Reporter: De ce ai acceptat propunerea de colaborare cu Observatorulph.ro?

Pentru mine este important ca informația să ajungă la un public cât mai larg, vertical și care are dorința de a învăța și de a da mai departe. Observatorulph.ro este portalul de știri pe care îl accesez de fiecare dată când doresc să mă informez obiectiv cu privire la ce se întâmplă în Prahova. Primesc colaborarea cu brațele deschise și sunt nerăbdător să intru în direct cu publicul prahovean.

Ce diferențe vor fi între Generația lui John din online față de cea clasică, de la TV?

Sunt prieteni care după ce au aflat despre podcast, m-au întrebat: Gata, renunți la tv? Nu mai faci emisiunea?, iar eu le-am răspuns destul de simplu: Nu! E vorba despre un proiect exclusiv online, un soi de anexă la ceea ce nu reușesc să cuprind în emisiunea de pe tv, o variantă fresh de prezentare a poveștilor invitaților. Un invitat pe săptămână. Un invitat care să facă cât cinci! În online dialogul va fi diferit (sau e CNA-ul și pe-aici?) și cred că răspunsurile invitaților vor avea de “suferit”… voi avea grijă să pun “acele” întrebări! Voi fi diferit pentru că formatul îmi va permite asta! Voi fi clar pentru că oamenii au nevoie de așa ceva!

Ce subiecte vei aborda la Observatorulph.ro LIVE?

Voi avea grijă să fiu în ton cu ce se întâmplă în comunitate și voi pune accent pe oamenii valoroși. Voi căuta să găsesc adevărate modele! Nu mă voi feri de exclusivități. Să ne înțelegem: din punctul meu de vedere exclusivitățile sunt cele care ne oferă inspirație și direcție în viață. Oameni pe bune cărora chiar merită sa le dai like încă de când apar pe ecran. Share după ce încep să vorbească!

Ce le transmiți fanilor emisiunii?

Am nevoie de încurajările voastre! Să îmi fiți aproape în acest proiect este foarte important pentru mine. Feedback-ul vostru a fost și va fi întotdeauna o voce puternică pentru conținutul pe care îl produc. Vă mulțumesc pentru fiecare gând pe care mi-l transmiteți, dar mai ales pentru legătura pe care reușim să o avem, chiar și în perioada de pa

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596