”Generația lui John” – podcastul săptămânii, cea mai nouă producție Observatorulph.ro LIVE

0

John Cristea, realizatorul emisiunii ”Generația lui John”, este cel mai nou membru al echipei Observatorul Prahovean.

În fiecare zi de luni, de la ora 13:00, John Cristea va fi prezent în studioul Observatorulph.ro LIVE, alături de invitații săi.

Producția lui John Cristea, care va fi găzduită în format online de observatorulph.ro, le va da tinerilor oportunitatea de a se face auziți, de a-și spune punctul de vedere și de a nu rămâne blocați într-un vis inexistent.

John Cristea: ”Mă bucur pentru oportunitatea de a face acest podcast, exclusiv în mediul online, alături de echipa Observatorul Prahovean. Generația lui John este portavoce pentru tineret – un produs media ajuns la maturitatea, cu peste 1200 de emisiuni live și cu expunere către întregul județ și nu numai. În fiecare luni vom descoperi povestea unui om plin de inspirație, vertical și cu proiecte pentru comunitate. Ne vedem live pe Facebook, locul unde aștept întrebările voastre în timp real”.

În prima emisiune ”Generația lui John” de la Observatorulph.ro LIVE, transmisă în direct luni, 12 octombrie, de la ora 13:00, este invitată Corina Popa – Fondatoarea Școlii de Gramatică.

”Generația lui John” este o emisiune dedicată tinerilor, care a împlinit recent 8 ani pe piața media din Prahova.
Redacția observatorulph.ro îi urează lui John Cristea ”Bine ai venit în echipa noastră!” 
*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău