Lovitură de teatru: Transportatorii din Prahova anunță că nu vor elibera abonamente gratuite pentru elevii navetiști! FOTO-Document

0

Deși președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat ieri, printr-un comunicat oficial, că a rezolvat criza transportului gratuit pentru elevii navetiști, astăzi transportatorii au decis să nu elibereze astfel de abonamente!

Bogdan Toader: elevii vor beneficia de transport gratuit între localități!

Bogdan Toader a anunțat ieri printr-un comunicat de presă că „Elevii din Prahova vor avea gratuitate pe toate traseele care fac legătura între localitatea lor de domiciliu și cea în care se află unitatea de învățământ, pe durata cursurilor. Finanțarea va fi asigurată în proporție de 50% de Consiliul Județean Prahova și 50% de către Inspectoratului Școlar județean”.

Mai mult, președintele în funcție al Consiliului Județean Prahova a promis că ”începând de astăzi (n.r. marți, 15 septembrie), operatorii de transport vor elibera elevilor abonamente, pe baza adeverințelor pe care aceștia le primesc de la unitățile de învățământ.  Decizia, adoptată în cadrul întâlnirii de astăzi, este rezultatul unei serii de discuții și analize inițiate de Consiliul Județean Prahova cu reprezentanții operatorilor de transport intrajudețean și Inspectoratul Școlar Prahova” (comunicatul integral AICI)

Transportatorii rutieri neagă orice înțelegere cu conducerea CJ Prahova și anunță oficial că nu pot elibera abonamente gratuite pentru elevii navetiști

Întruniți în ședință extraordinară, transportatorii prahoveni au emis un comunicat oficial, pe care observatorulph.ro îl publică integral, prin care anunță că nu vor elibera legitimații pentru transportul gratuit al elevilor navetiști.

Aceștia susțin că nu pot presta acest serviciu fără să aibă garanții privind decontarea cheltuielilor și acuză autoritățile că nu au luat nicio măsură pentru evitarea crizei.

Mai mult, aceștia au transmis redacției noastre ”minuta” ședinței de ieri, care nu este semnată de președintele Toader.

FOTO Document Asociația Patronală a Transportatorilor Rutieri Muntenia Trans anunță că nu vor elibera legitimații de transport gratuit pentru elevii navetiști

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău