Clipe de coșmar pentru o pacientă cu Covid care a ajuns la Județean: „Stau pe o targă de 24 de ore. Nu am primit niciun fel de tratament!”

Femeia, în vârstă de 52 de ani, din Ploiești, și-a făcut testul la un centru privat, după ce a început să se simtă rău. Pentru că rezultatul a fost pozitiv a ajuns, ieri dimineață, cu o ambulanță, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Iar de aici a început un alt coșmar. Cel al condițiilor din izolator.

Totul a început în momentul în care femeia a început să facă febră. Apoi, a rămas fără gust și fără miros, iar durerile de cap erau insuportabile.

Imediat a fost și a făcut testul la un centru privat pentru a se convinge dacă are sau nu Covid, iar când rezultatul a fost pozitiv a solicitat sprijinul la Ambulanță pentru a fi transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Aici a avut parte, în schimb, de o experiență traumatizantă din cauza condițiilor de la izolator.

Publicăm sesizarea cititoarei Observatorulph.ro, care în prezent se află la izolatorul de la Județean:

„De 24 de ore stau pe o targă și nu am primit niciun medicament!”

„Am făcut testul la privat, am dat 450 de lei și a ieșit pozitiv. Eu practic am avut testul făcut, care a ieșit pozitiv.

Am zis să vin la spital, pe de o parte să nu transmit virusul mai departe, iar pe de altă parte pentru a lua certificat medical.

Ieri, la ora 10.00, am fost adusă cu salvarea la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Mi-a fost luat sânge, mi s-a făcut analiza tomograf…

Iar de ieri, de la 10.00, stau pe o targă improvizată, în izolator. Astea nu sunt condiții. Sunt un om bolnav. Acasă mă simțeam mai bine. Îmi puteam face un ceai, puteam să mă odihnesc cum trebuie.

„Simt cum mă prăbușesc!”

Sunt în salon cu încă două persoane. Eu stau pe o targă improvizată… Nu există cearceaf, nu avem unde să facem un duș…

Am rămas cu hainele de pe stradă… Grupul sanitar este la capătul holului… Nu am primit niciun medicament.

Am primit ceva de mâncare, dar eu sunt diabetică și am nevoie de tratament. Ni s-a spus că aici este centru de triere, că nu se fac tratamente. Un om bolnav are nevoie de tratament. E inuman ce se întâmplă. Simt cum mă prăbușesc”.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere din partea Spitalului Județean de Urgență Ploiești cu privire la situația reclamată.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596