Scrisoare de mulțumire pentru medicii de la spitalul județean Ploiești. ”S-au purtat exemplar cu soțul meu care a făcut infarct”

6

Observatorulph.ro publică scrisoarea de mulțumire pentru personalul medical de la spitalul județean de urgență din Ploiești transmisă de o cititoare.

”Ieri, soțul meu a suferit un infarct de miocard . In aceasta perioada acest lucru este tot ce poate fi mai trist pentru o familie.

Am sunat la Ambulanță care a răspuns prompt și a venit cat se poate de repede…Atitudinea lor a fost exemplară. A fost preluat și dus la UPU Ploiesti.

Oamenii de acolo de la ingrijitoare până la medici sunt niste eroi adevărați.

In spatele costumelor de protecție se afla oameni minunați care își dau și sufletul pentru fiecare pacient in parte..fara sa ceara nimic în schimb.

Ca pe un câmp de lupta, fiecare își face treabă cu atâta rigurozitate, responsabilitate, bunătate , curaj, pentru a câștiga nu doar bătăliile ci războiul cu bolile, războiul cu Covid.

Doresc să știți că fac tot ce le stă în putere, cu ce au..fiindcă nu dispun de tot ce le este necesar pentru ,,apărare”.

Am rămas profund marcată de munca lor, de truda acestora în aceste condiții și de interesul lor de a se ridica la statutul de ,,trimisi ai lui Dumnezeu pe pământ”.

Nu am știut cui sa scriu și să le mulțumesc acestor cadre medicale, ale căror nume nici nu le cunosc bine.

Daca i-am respecta mai mult, am înțelege situația actuală sau am fi in locul lor, am purta masca corespunzător, am păstra distanta socială și am respecta măsurile necesare pentru a.i ajuta și noi.

Daca ne-ar pasa de noi, de cei din jur am putea fi și noi parte în bătălia anti Covid și am elibera mai multe paturi de spital pentru alți bolnavi care au nevoie disperată internare.

Mulțumesc din toată inima, tuturor cadrelor medicale din unitatea UPU Ploiesti și Spitalul Județean de Urgență Ploiesti!

Putem sa ii ajutăm și noi!

Cu deosebita apreciere, Magda Coman”

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

6 COMENTARII

 1. Doamna Coman M.sincere condoleante, pentru pierderea suferita,dar nu medicii onesti din UPU,sau SJUP(Oprea,Albu,si alții) sunt problema spitalului groazei ,ci managementul defectuos(Managerul interimar de 2 ani),lipsa de empatie,profesionalism,nepasarea,spaga și respectul unor cadre medicale.Sper ca procentul lor sa fie mai mic ca majoritatea.Totodata cu speranța de a nu ajunge pe mâna ,,tantei Florica”cea renumită ca autopsiera spagara de la morga SJUP,încă o data sincere condoleante si dumnezeu sa-l ierte.

 2. D- na Gina, soțul meu a fost salvat de cadrele medicale ale UPU și SJUP și este în viață datorită acestora!
  Mangementul stării de sănătate a soțului meu pe toată durata spitalizării, de la internare până la externare a fost corect, drept pentru care mulțumesc acestor oameni!
  Sănătate multă, tuturor!

 3. Va doresc tuturor multă sănătate și nu uitați să fiți responsabili față de oamenii din jurul dumneavoastră, de familii, de toți cei dragi!
  Să respectăm măsurile de protecție, să respectăm oamenii și să ne respectăm pe noi!
  Să fim sănătoși și să ne bucurăm de acesta stare de bine, atât noi cât și ceilalți din jurul nostru!
  Doar când ajungi in spital conștientizezi aceste lucruri!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău