Scene de violență în Ploiești, filmate cu telefonul mobil. Tânără în vârstă de 17 ani, acuzată că a agresat un tânăr cu probleme medicale – VIDEO

0

Incidentul a avut loc, săptămâna trecută, în zona unui supermarket din cartierul 9 Mai. Mama tânărului agresat susține că băiatul său a scăpat după ce s-ar fi refugiat, cu ajutorul unui gardian de serviciu, în depozitul magazinului. Imaginile cu incidentul ar fi fost postate chiar de către tânără pe Instagram. Mama băiatului agresat a depus o plângere la Poliție.

„În imagine, băiatul agresat este fiul meu, care este autist. Are 17 ani. A fost filmat de așa-zișii prieteni, un anturaj ciudat, iar fata l-a mai agresat și amenințat pe băiatul meu. De data aceasta, băiatul meu a stat în depozitul magazinului, băgat de către gardianul de serviciu”, ne-a povestit mama tânărului agresat, care ne-a trimis imaginile la redacție.

Mama tânărului agresat a depus o plângere la Poliție după ce a aflat că tânăra ar fi postat imaginile pe Instagram.

„Am aflat de imagini de la o prietenă. Tânăra era însoțită de mai multe persoane, inclusiv de prietenul acesteia. Am încercat să discut cu fata și să îi explic că nu este normal ce se întâmplă. Trebuia să ne întâlnim să stăm de vorbă, dar nu a venit, însă mi-a spus că are mai multe imagini cu băiatul meu. Am depus plângere la Poliție”, ne-a mai precizat mama băiatului agresat.

Potrivit surselor noastre, cazul a ajuns în atenția Poliției, fiind efectuate verificări cu privire la incident.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău