Poluare masivă la Brazi. Un strat de praf alb a acoperit casele, plantele, mașinile și străzile în comună – VIDEO, FOTO

2

Localnicii din comuna Brazi s-au trezit, miercuri de dimineață, că totul în jurul lor este acoperit de un strat consistent de praf alb. Acoperișul caselor, autoturismele și, inclusiv pământul… Totul este alb. Disperați, oamenii caută acum un răspuns cu privire la poluarea care a avut loc în localitatea lor.

Localnicii din Brazi sunt îngroziți după ce toată comuna a fost acoperită de un strat gros de praf alb.

„Oare a nins în luna iulie sau suntem doar sufocați prin poluare? Pe cine trebuie să mai întrebăm de substanța asta care ne-a acoperit mașinile și plantele? Praful alb a acoperit totul”, a povestit un localnic

„Totul este alb în comună. Străzile, acoperișurile, mașinile… Nu știm dacă este praf sau cenușă. Aseară se auzea un zgomot de flacără”, ne-a povestit unul dintre localnici.

Oamenii se întreabă, totodată, cât de toxic este praful alb care le-a acoperit comuna și așteaptă un răspuns de la Garda de Mediu și de la Agenția de Protecția Mediului Prahova.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

  1. Așteptați voi cetățeni ai comunei Brazi ,mult și bine,praful este catalizator din instalații,cancerigen,toxic,garda de mediu este de forma ,dacă nu ar fi rafinăriile,ar muri de foame,mai da cate o amendă pe ici pe colo,dar credeți voi,doar sunt mana in mana.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău