Măsura luată de CNAIR pe DN 1B, la Bucov, în curba morții. Șoferii au acuzat lipsa de vizibilitate

1

Observatorulph.ro a solicitat CNAIR să ia măsuri pentru evitarea unor tragedii rutiere, după ce parapetele de beton montat în curba morții pe DN 1B, în zona Primăriei Bucov, limita vizibilitatea șoferilor. Situația a fost remediată în urma publicării reclamațiilor șoferilor.

O măsură luată de CNAIR pentru creșterea siguranței traficului rutier pe DN 1B, la Bucov, a avut efect contrar.

Din cauza separatoarelor de sens din beton, montate în curbă, în zona sediului Primăriei Bucov, dar și în zona sediului de Poliție,  șoferii nu se puteau asigura din sens opus pentru a vira la stânga.

Locuitorii din zonă au lansat și o petiție online prin care cer autorităților să intervină pentru a se evita producerea unor tragedii rutiere.

Observatorulph.ro a publicat imagini aici: Pericol major de accidente pe DN 1 B, la Bucov. ”Din cauza separatoarelor, care reduc vizibilitatea, murim pe șosea!”

La solicitarea observatorulph.ro, CNAIR a transmis următorul punct de vedere:

În urma solicitării dumneavoastră cu privire la măsura luată de CNAIR pentru creșterea siguranței traficului pe DN1B, vă comunicăm următoarele:

Mulțumim pentru spiritul civic exprimat în solicitarea prin care se sugerează luarea unor măsuri pentru evitarea accidentelor, datorită imposibilității efectuării virajului la stânga pe sectoarele la care se face referire, pe DN 1B în urma montării parapetelui din beton pentru separarea sensurilor.

Vă informăm că pe drumul național DN 1B au fost montate separatoare de sens până la km 14+762, situația fiind rezolvată.

În cadrul montării parapetelui separator pe DN 1B, a fost efectuată repoziționarea parapetelui astfel încât să fie asigurată siguranța participanților la trafic și desfășurarea în bune condiții a traficului rutier.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Nu puteti interveni la acest CNAIR(sau cum se cheama) pentru a construi o sosea de centura Ploiesti est de-a lungul malului stang al raului Teleajen intre podul de la Bucov si podul de la Blejoi, ca in unele perioade traficul pe actuala sosea de centura este infernal, satele Tantareni si Ploiestiori fiind practic izolate de Ploiesti! Va multumesc!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău