Așteptăm propunerile prahovenilor pentru reabilitarea de către politicieni a parcurilor din județ. ”Adoptă un parc”, provocarea care poate schimba în bine toate parcurile

0

Starea jalnică a multor parcuri din Ploiești ne-a determinat să provocăm echipele care se angrenează în campania locală pentru alegerile să se ocupe de câte un parc pentru a-l transforma cu adevărat, conform așteptărilor oamenilor.

Deși ideea a fost inițial doar pentru parcurile din Ploiești, se pare că a prins foarte bine la politicienii prahoveni, care deja au început să facă treabă și în alte localități din Prahova. Drept urmare, nu vedem de ce nu am extinde această provocare pentru întreg județul Prahova.

Ideea este ca echipele de campanie să treacă de la plictisitoarele și lipsitele de conținut promisiuni electorale și să demonstreze că sunt capabile și de ceva concret. Este un prilej excelent ca toate parcurile din județ să arate cum nu au arătat niciodată, până în seprembrie, când vor fi alegeri locale.

Desigur, dorința ar fi ca ele să fie radical transformate, utilate și îngrijite, nu doar curățate de mizerie și cu câteva băncuțe vopsite. Depinde de imaginația fiecărei echipe și de dorința de implicare.

Ceea ce vă solicităm dumneavoastră, cititorilor noștri, în majoritate prahoveni, este să continuați să ne trimiteți propunerile, pe care le vom redirecționa către echipele partidelor, urmând ca fiecare rezultat al implicării echipelor să vă fie prezentat în ObservatorulPH, dar mai ales să vă bucurați de transformare.

Provocarea inițială a fost lansată AICI.

Cum s-a mișcat echipa PNL de la Boldești Scăieni, detalii AICI.

Răspunsul de la echipa PMP AICI.

Va urma! 🙂

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău