Bill Gates și-a aruncat gunoiul în Ploiești, nu noi! 12 iulie 2020, strada Tribunei

1

Ploiești, un oraș cu oameni liberi și frumoși, un oraș civilizat, în care oamenii sunt educați și se respectă.

Scuzați delirul din prima frază, dar este posibil să fie de la căldură… Cu cine ziceați că vreți o țară ca afară?

Să ni se dea, să ni se facă, să ni se asigure. Vrem de toate, avem drepturi, toată lumea e împotriva noastră și oculta mondială s-a supărat pe noi că nu purtăm mască și nu credem în vrăjelile despre virus.

Lasă că le arătăm noi la toți oculții cum se face o infectare ca la carte! Uite, exact ca în imaginile trimise de un cititor al Observatorulph, de pe strada Tribunei. Se adună tot ce nu îți mai trebuie prin casă, saltele, resturi menajere, pamperși, chestii, socoteli etc, apoi se aruncă la grămadă, pe stradă, mai ales în zilele toride, pentru ca efectul să fie garantat.

Desigur, știți deja că nu există stradă fără cel puțin doi-trei stâlpi lângă care să se arunce gunoiul. Și nu întrebați ce face Primăria, ce face Poliția Locală, ce face Rosalul. De ce să întrebați, chiar nu aveți altă treabă?

Se dezvoltă o cultură microbiană imposibil de stopat. Până și chinezoii din Wuhan pălesc de invidie. Pregătim astfel o nouă pandemie, ca să vadă întreaga planetă că românul nu-i ultimul fraier și poate să dea și el un lock down mondial.

Dincolo de ironie, gândiți-vă doar la asta: specimenele acestea au drept de vot…

La final, nu pot să nu vă mărturisesc că mă macină o întrebare, la modul serios: dacă sub grămada de gunoi a fost camuflată o antenă 5G, ce ne facem?

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua .Despre aceasta problema s-a tot scris in presa locala dar se merge in continuare pe principiul „caini latra ursu merge”.Si nu este singura zona de acest fel.Din pacate nici Primaria nu ia masuri si nici cei de la Rosal.Sa vorbim despre legile date cu privire la colectarea selectiva a deseurilor …cine le respecta ? Ce program a fost implementat in Ploiesti pt asta ? Exista asa ceva ? Bine ca au marit taxa pt salubrizare si astfel sunt obligata sa platesc si pt cei care nu fac acest lucru .In perioada starii de urgenta am dat 10 telefoane la Rosal pentru a intreba ce fac cu bidoanele de apa pentru ca intr-un final sa mi sa spuna ca, masina care colecteaza acest gen de deseuri trece sambata . Drept urmare mi-am anuntat vecinii si sambata urmatoare toata lumea a scos sacii cu bidoane la poarta .Cum m-ati vazut dvs la sediul dvs asa i-am vazut si noi pe cei de la Rosal sa treaca sa ia bidoanele .In fine , nu este singurul exemplu de ignoranta , nepasare si incompetenta de care dau dovada cei cu atributii in acest domeniu .Cumulat cu lipsa de educatie a multora dintre noi avem rezultatul pe care il vedeti la tot pasul in Ploiesti .

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău