Povestea elevului din Ploiești care a spulberat mitul ”sportivul nu e bun la învățătură”. A luat 10 la BAC, fiind și premiant al clubului iSports

0

Mitul sportivului care nu e bun la învățătura este încă o dată doborât la iSports Ploiești. Este vorba de Alexandru Răducanu, unul dintre baschetbaliștii clubului, membru al echipei de U18 și Liga 1,care a luat nota 10 la bacalaureat.

Elev la Colegiul Național Mihai Viteazul, Alexandru a jucat, în acest sezon, 7 partide pentru echipa de Liga I a CSU Ploiești, având o medie de 8,3 puncte pe meci.

În campionatul U18, ”Piciu”, așa cum este cunoscut printre colegi, reușise să se califice la turneul semifinal, după o prima parte a sezonului fără înfrângere.

După performanța din sport și de la BAC, Alex își dorește să studieze în continuare la o universitate din București.

Și ceilalți membri ai clubului ploieștean care au susținut bacalaureatul au promovat cu medii remarcabile.

Este deja o tradiție a clubului, pentru că și în anii trecuți membrii iSports Ploiești s-au remarcat prin rezultate bune la bac.

Printre aceștia se numără și Luminița Miricioiu, antrenoare la Ploiești Dancers și om de bază al clubului, care a luat nota 10 la proba de matematica a bacalaureatului.

Galerie FOTO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău