Nemulțumirile ATI-știlor de la SJU Ploiești nu au rămas fără urmări. Personalul va fi suplimentat cu minim 4 persoane

1

Deși nu au la dispoziție forme de protest în acestă perioadă, personalul de la terapia intensivă a SJU Ploiești și-a exprimat nemulțumirea față de mai multe neajunsuri din sistem.

Articolul despre situația ATI SJU Ploiești a fost publicat AICI. 

Pornind de situația critică, respectiv toate paturile cu ventilatoare ocupate, atât pe ATI Covid, dar și pe ATI noncovid, coroborată cu secția mobilă încă nefuncțională, despre care am scris AICI, a devenit clar că în Prahova avem o problemă majoră.

Numărul mare de îmbolnăviri, respectiv atingerea capacității maxime din ATI, vine și pe fondul în care cei trei medici rezidenți au ajuns la momentul expirării contractului, deci reducerea personalului atât de necesar secției de terapie intensivă.

Autoritățile au reacționat astăzi, atât de la directorul DSP Prahova, cât și de la președintele CJ Prahova primind confirmarea că minim 4 specialiști urmează să vină de la Timișoara, în sprijinul personalului de la Ploiești, posibil încă doi specialiști și din Prahova.

Din păcate, oficialitățile spun că se așteaptă la creșterea numărului de îmbolnăviri, pe surse datele de astăzi, care urmează să devină publice peste aprovimativ o jumătate de oră, indicând în jur de 400 de noi îmbolnăviri la nivel național. În ultimele zile, Prahova a ajuns în topul înfectărilor, în special din cauza focarului de la Căminul de bătrâni din Izvoarele.

Revenim cu noi date despre evoluția situației de la SJU Ploiești, un spital ajuns acum la capacitatea maximă de ventilare pe secțiile ATI.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Nu se cerceteaza cauza ce a generat situatia respectiva:incapacitatea managerului interimar de 2 ani și directorului medical interimar de a gestiona situațiile de urgenta si alerta,ei fiind ocupați cu diferite activități,primul pentru satisfacerea firmelor de casa(PSD) patronate de CJ, care derulează lucrări la SJUP,celalalt fiind ocupat cu operațiile pe bandă rulantă,neavând nicio tangenta cu latura administrativa.De dacă au fost numiți și reiterați ca interimari fără concurs de Președintele CJ Toader)-PSD

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău