Focar de COVID în Prahova. 21 de angajați și 50 de beneficiari ai căminului de bătrâni din Izvoarele, depistați pozitivi

Au sosit rezultatele testelor COVID efectuate beneficiarilor căminului de bătrâni din Izvoarele, unde 19 angajați au fost depistați ieri ”pozitivi”.

50 de bătrâni au contactat virusul, iar lor li se adaugă alți doi angajați ai centrului, depistați pozitivi.

Citește și 19 persoane infectate cu Covid, în rândul personalului unui Centru de îngrijire pentru persoane vârstnice, din Izvoarele Prahova

În total sunt 71 de bolnavi.

Toți vor fi internați la spitalul CFR din Ploiești și Spitalul Municipal Câmpina, iar dacă va fi cazul, cei mai bolnavi vor ajunge la secția de terapie intensivă de la spitalul județean din Ploiești.

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

  1. Sunt zvonuri ca ar exista persoane suspecte de Covid si la cativa km, in Maneciu Ungureni si ca piata nu se va mai tine duminica aceasta, persoanele suspecte fiind cei care activeaza in piata.
    Se poate verifica pentru a confirma/infirma?

  2. Sunt zvonuri ca ar exista persoane suspecte de Covid si la cativa km, in Brazilia, mai exact in Rio de Janeiro si ca piata nu se va mai tine duminica aceasta, persoanele suspecte fiind cei care activeaza in piata.
    Se poate verifica pentru a confirma/infirma?

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău