Nu cred să existe imagine care să mă enerveze mai mult în ultima perioadă. Unii dintre noi ar trebui ținuți în țarcuri (FOTO)

0

Poate că partea a doua a titlului vi se pare deplasată, însă vă explic imediat ce mă determină să mă exprim așa.

De când tot purtăm măști am observat că unora le este greu să învețe ce trebuie să facă pentru a ”scăpa” de ele.

Le-am văzut pe trotuare, prin magazine, prin parcările supermarketurilor, chiar în coșurile pentru cumpărături. Nu știu dacă și dumneavoastră ați sesizat, poate am fost eu ghinionist, dar am văzut suficient de multe încât să cred că procentul nesimțiților este îngrijorător de mare în Ploiești.

Cum să îi explici unei primate că o mască folosită de aruncă DOAR la gunoi, că este un pericol să o lași la întâmplare? O astfel de mască utilizată este mai mult decât un gunoi aruncat la întâmplare, deși nici acela nu are ce căuta aiurea, pe jos.

Este frustrant să constați că cea mai mare parte a populației a făcut sacrificii uriașe în această perioadă, fie că au oamenii crezut sau nu în existența sau periculozitatea virusului, însă s-au conformat, cu speranța că toate se vor încheia cu bine, cât mai curând posibil.

Am mari îndoieli că primatele care își aruncă măștile pe unde apucă mai pot fi civilizate, altfel decât cu sancțiuni extrem de severe. Situația s-ar încadra perfect la ”zădărnicirea combaterii bolilor”.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău