Primăria Boldești Scăeni, amendată de Garda de Mediu Prahova pentru o groapă ilegală de gunoi

0

După ce observatorulph.ro a publicat articolul În loc de fabrică de pâine a apărut o groapă ilegală de gunoi pe terenul primăriei. Dezastru ecologic la Boldești Scăeni – FOTO, Garda de Mediu Prahova a efectuat un control în urma căruia autoritățile locale au fost amendate.

Săptămâna trecută un locuitor din Boldești Scăeni a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu o groapă de gunoi ilegală aflată la câteva sute de metri de centrul orașului și, implicit de sediul primăriei.

Contactat de observatorulph.ro, Florin Dincă a declarat: ”În urmă cu câțiva ani, primăria a concesionat terenul unui investitor care promitea să construiască o fabrică de pâine la care să lucreze locuitorii din oraș. După ce a săpat o groapă uriașă pentru fundația viitoarei fabrici, investiția a fost abandonată, iar de doi-trei ani primăria o tot umple cu deșeuri. Vorbim aici de deșeuri menajere, vegetație uscată, resturi de materiale de construcții. Deșeurile sunt cărate cu tractorul primăriei și camioanele firmelor care au lucrări cu primăria”.

Viceprimarul orașului a recunoscut pentru observatorulph.ro că în groapa respectivă sunt îngropate tot felul de deșeuri, însă a precizat că practica nu este ilegală.

Detalii aici: Declarație halucinantă a viceprimarului din Boldești Scăeni despre groapa ilegală de deșeuri. ”Acolo nu plătim taxe, așa fac toți”

La solicitarea observatorulph.ro Garda de Mediu Prahova a transmis că Primăria Boldești Scăeni a fost sancționată.

FOTO Document

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău