Ce amendă a primit prin poștă tânărul din Păulești sancționat de polițiști pentru că a mers la cumpărături. VIDEO

0

Un tânăr din Păulești a primit prin poștă o amendă de 4000 de lei după ce a fost oprit pe stradă de un echipaj de poliție în timp ce mergea la cumpărături. Acesta susține că avea declarația pe propria răspundere pe telefon, însă agenții de poliție au refuzat să o verifice.

Incidentul s-a petrecut marți, 14 aprilie, pe o stradă din comuna Păulești. Liviu Manole a povestit a doua zi după incident ce s-a întâmplat.

”Am fost oprit de agentul de poliție al postului din comună, care m-a amendat pentru că am ieșit din casă fără justificare. Menționez că aveam declarația pe propria răspundere completată corect și datată, salvată în telefon, unde trecusem ca motiv al deplasării cumpărături la supermarket-ul din Păulești. Polițistul nici măcar nu a vrut să o citească, mi-a spus că nu era o urgență! Asta deși același agent de poliție m-a oprit și zilele trecute, însă atunci i-am arătat declarația pe telefonul mobil că mă duc la medic și chiar m-a pus să-l sun pe doctor ca să fie convins că nu mint. Atunci nu m-a amendat, dar de data aceasta a completat un proces verbal. Nici nu știu ce amendă mi-a dat, pentru că nu mi-a dat posibilitatea să menționez că aveam declarația la mine. Am refuzat să semnez documentul pentru că a fost întocmit abuziv! ” a declarat atunci Liviu Manole.

Astăzi, 28 aprilie, bărbatul a primit prin poștă o amendă de 4000 de lei emisă pe 14 aprilie. ”Consider în continuare că am fost victima unui abuz. Eu am avut declarație, pe telefon. M-au amendat fără un motiv legal. O voi contesta în instanță”.

Reprezentanții IJP Prahova au transmis observatorulph.ro că a început un control intern, dar până acum nu am primit rezultatele anchetei.

FOTO Bărbatul susține că avea declarația pe telefon

VIDEO Dialogul dintre bărbatul amendat și polițiști

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău