Răspunsul IPJ Prahova pentru un șofer care se consideră victima unui abuz. Șoferul ”M-a amendat pentru folii. Îndrăznisem să îl întreb de ce pune mâna pe acte”

0

Amenzile pentru nerespecatarea prevederilor ordonanțelor militare, aplicate în România, au depășit echivalentul a 4 milioane de euro.

Cei mai mulți dintre cei amendați nu au avut obiecții, pentru că nu aveau asupra lor documentele prevăzute de lege, însă alții se consideră victime ale unor abuzuri.

Este și cazul unui prahovean, care susține că a fost amendat pentru lipsa autorizației pentru foliile de pe geamuri, după ce a îndrăznit să-l întrebe pe polițist de ce pune mâinile pe actele sale. Avea documentele prevăzute de ordonanțele militare, însă nu avea în mașină și autorizația pentru folii, pe care a găsit-o ulterior, atașând-o sesizării.

Șoferul a relatat pentru Observatorulph varianta sa, pe care am publicat-o integral AICI.

Am sesizat conducerea IPJ Prahova, primind răspunsul la speța relatată de șoferul prahovean. Șefii polițistului consideră că subalternul lor a acționat legal, recomandându-i petentului să apeleze la instanță, în cazul în care este nemulțumit și consideră în continuare că a fost victima unui abuz. Răspunsul integral al IPJ Prahova:

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău