Apelul cardiologului Marian Albu de la spitalul județean: ”Oameni buni, să ne fiți alături. Noi ne simțim neprotejați de autorități”

6

Pe pagina de Facebook Cardio Team a fost postat un mesaj din partea cunoscutului cardiolog Marian Albu de la spitalul județean de urgență din Ploiești. Acesta face un apel la populație în contextul în care autoritățile nu au reușit să le ofere protecția sanitară necesară în lupta cu coronavirusul. ”Oameni buni ne puteți fi alături stând acasă și ajutând campania noastră de strângere de fonduri pentru a ne pregăti pentru ce este mai rău”

MESAJ DIN PARTEA DR. ALBU MARIAN

Dragi prahoveni,
Fiecare generație are încercările ei.
Răul îmbracă diferite forme: molime, război, foamete…
Războiul nostru poartă numele pandemia SARS-CoV-2.

Oamenii mor în număr mai mare sau mai mic în functie și de atitudinea noastră. În acest război special inamicul nu se vede încă (testări reduse) și noi nu suntem destul de protejați (echipamente de protectie drămuite).

În prima linie vom ajunge toți medicii, asistentele și infirmierele.
Oameni buni ne puteți fi alături stând acasă și ajutând campania noastră de strângere de fonduri pentru a ne pregăti pentru ce este mai rău.

Am început această campanie la initiativa unor colegi medici în frunte cu Dr. Carmen Ionică pentru că ne simțim neprotejați de autorități.
„Atât s-a putut până acum.” spun ei
Este în puterea noastră să facem mai mult.

Mulțumesc firmelor și persoanelor care într-o singură zi de campanie au permis strângerea a aproape de 50000 ron. Au fost deja comandate 500 măști speciale ffp2 , 100 combinezoane și 2 aparate pentru ventilație invaziva.

Suntem colegi (medici, asistente) care ne-am donat sporurile salariale din această perioadă pentru că esențial este să ne protejăm ca să putem să susținem această bătălie și apoi să revenim la normal.

Noi vom rămâne cât mai normali dacă ne păstrăm credința în Dumnezeu și vă simțim aproape. Să ne vedem sănătoși și binecuvântați!
Marian Albu, medic cardiolog, Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

6 COMENTARII

  1. Ce spuneți domnule Toader președintele CJ,fotograf ocazional de magazii mici tip butic și manipulator al adevărului?Acum 1 zi ați prezentat stocurile cu echipament și materiale pentru corona virus și acum Dr.Albu M .apelează la ajutoare și donații(echipament si materiale pentru corona virus). Cine minte?cred ca dumneavoastră politruc PSD,pentru ca pe Dr.Albu îl știm ca un om corect și integru

  2. Domnule Albu ,respect,dar va zbateți degeaba,Managerul Spitalului împreuna cu Directorul financiar aproba și achita facturi pentru firmele PSD-ISTE agreate de Presedintele CJ in loc sa achizitioneze echipamentele și materialele solicitate de dumneavoastră

  3. Așa este! Mulți doctori au asistat și au creditat sistemul acesta mincinos. Acum cer ajutorul populației, sa doneze bani… Bani nu mai sunt, cel puțin la populația și firmele care nu au avut legătura cu sistemul. Câți doctori care au oscilat între cabinetul particular (consultații) și spitalul de stat (unde făceau operații) au donat ceva acum? O sa treacă și criza asta și lucrurile or sa revină la ANORMAL. O sa vezi din nou cum doctorii nu iau nicio atitudine!

  4. Așa este! Mulți doctori au asistat și au creditat sistemul acesta mincinos. Acum cer ajutorul populației, sa doneze bani… Bani nu mai sunt, cel puțin la populația și firmele care nu au avut legătura cu sistemul. Câți doctori care au oscilat între cabinetul particular (consultații) și spitalul de stat (unde făceau operații) au donat ceva acum? O sa treacă și criza asta și lucrurile or sa revină la ANORMAL. O sa vezi din nou cum doctorii nu iau nicio atitudine!

  5. După război mulți viteji se arată. Războiul a fost când trebuia sa luați atitudine, nu acum. Unde erați când a semnalat Dr. Oprea neregulile de la SJU? In cabinetele particulare unde programarea se făcea la 3-4 luni, iar pacienții care nu va găseau la spital stăteau la coada in strada, la cabinetul particular. Războiul a trecut. Acum numărăm morții. Dumneavoastră cât ați donat spitalului in aceste momente?

  6. Asta nu este presa liberă. Sa ma sancționeze cine considera ca greșesc sau nu spun adevarul. Și presa are partea ei de vina in ce se întâmpla acum.Tocmai pentru ca nu este liberă și nu spune tot adevarul. Puteați fi și dvs. unul dintre pacienții care stăteau la rând in strada ca sa între la cabinetul particular.

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău