O ploieșteancă a renunțat la broderie ca să producă măști faciale reutilizabile

După ce pandemia de coronavirus a provocat o criză de măști de protecție, un antreprenor din Ploiești și-a reorientat afacerea de familie.

Eugenia Stupu este proprietarul unui start-up (atelier de broderie computerizată) prin care  personaliza articole vestimentare, de protecția muncii sau lenjerie pentru hoteluri. Lucrurile se îndreptau în direcția bună, comenzile curgeau, până când a apărut criza economică generată de pandemia de coronavirus.

După câteva zile în care a trebuit să găsească soluții pentru a ieși din impas, Eugenia Stupu a început să confecționeze măști faciale reutilizabile.

”La început am făcut un prototip de mască. Aceasta este confecționată din bumbac 100%, realizată în două straturi, cu o fantă pentru un filtru suplimentar, reutilizabilă, rezistentă la clor și înălbitori.  La început le-am dat aceste măști persoanelor care aveau nevoie, apoi a venit și prima comandă de 50 de comenzi de la o cunoștință foarte apropiată. Așa am început producția de astfel de măști, care pot fi și refolosite dacă sunt igienizate corespunzător”.

De confecționarea măștilor se ocupă împreună cu angajata ei. Dacă sunteți interesați de achiziția unor astfel de măști faciale accesați pagina de Facebook/Elegance Brodery Ploiesti

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău