Încă un gest frumos! Dulciuri pentru pesonalul medical de la SJU Ploiești, oferite de MRS Residence

1

Au făcut-o și o vor mai face. Nu pentru că au promis, ci pentru că așa au simțit.

Sunt impresionante toate gesturile frumoase, făcute în aceste zile teribil de grele, bulversante pentru noi toți.

Unii încă avem norocul să mai muncim, chiar dacă o facem de acasă. Alții, nu neapărat lipsiți de noroc, o fac pentru că nu se poate altfel, pentru că fără ei nu se poate. Este și cazul pesonalului medical.

Nu le plângem de milă și nici nu scriem ode pentru eroi. Aceasta este meseria aleasă de ei, frumoasă, grea, acum și rezonabil plătită. Știau la ce riscuri se supun, știau că pot să vină și momente grele. Important este să rămână sănătoși și important este să nu fie băgați toți în aceeași oală, doar pentru că mai toți am avut experiențe neplăcute la un anumit moment. Învățăm să ne respectăm reciproc și poate după astfel de momente să ne privim altfel decât am făcut-o până de curând.

Să ne gândim la ei și să-i susținem așa cum putem, fie doar și cu o vorbă bună. Tot la ei s-au gândit și cei de la MRS Residence, care au decis să le mai îndulcească aceste zile, oferindu-le torturi prăjituri, de la Trattoria MRS. Dulciurile au venit, după ce MRS donase pentru SJU și două containere de triere, destinate suspecților de infectare cu virusul care ne amărăște aceste zile.

În numele celor îndulciți, vă mulțumim! Vom continua să publicăm în Observatorulph fiecare gest frumos despre care vom afla, știind că astfel de momente sunt cele care ne unesc, ne fac mai puternici și ne definesc ca specie.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. In general când faci un bine ramai în umbra(fără publicitate) nu iți faci publicitate cu prăjiturile.Ma întreb ca torturile au ajuns la personalul medical sau la corpul managerial ca de obicei?ca altfel măști,mănuși compleu EIP -ioc la SJUP!

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău