Schema de tratament pentru coronavirus, publicată în Monitorul Oficial. FOTO-DOCUMENT

0

Ministerul Sănătății a publicat în Monitorul Oficial din 24 martie un ordin cu schema de tratament care trebuie aplicată pacienților care sunt infectați cu coronavirus. Până astăzi, dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate, iar 14 au decedat.

Atenție, medicamentele care se regăsesc în schema de tratament nu trebuie procurate din farmacii sau de pe internet și administrate acasă, ci numai într-un spital, de către medicii specialiști.

FOTO Document – Schema de tratament pentru COVID-19 (coronavirus)

 

Reamintim că până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 23 la București, 6 la Craiova, 2 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași). 14 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Iași, Suceava, Arad, Craiova, Timișoara și Bacău, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 3 ani și 79 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 18 pacienți, din care 8 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6.016 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 96.055 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate  14.466 de teste, din care 646 în unități medicale private.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău