Scandalos! Consilierii locali şi judeţeni ocupă GRATUIT două dintre lojele stadionului Ilie Oană! EXCLUSIV

stadion-ilie-oana-2011-12În timp ce suporterii Petrolului Ploieşti stau cu orele la coadă pentru a prinde un loc în tribunele stadionului Ilie Oană, mai ales înaintea derby-urilor, 26 din 27 de consilieri locali şi 37 de consilieri judeţeni primesc invitaţii GRATUITE la lojă, deşi preţul unui loc este de 42 de milioane de lei vechi pe sezon!
Observatorulph.ro a aflat de la departamentul ticketing al stadionului Ilie Oană că pentru acest sezon nu mai sunt locuri la lojă pentru meciurile Petrolului, deşi preţul unui fotoliu este de 42 de milioane de lei vechi! O bună parte din locuri, mai précis 64, sunt rezervate, chiar de la inaugurare, consilierilor locali şi judeţeni, care primesc invitaţii GRATUITE. Iar acest lucru se întâmplă nu de ieri de azi, ci chiar de la inaugurarea stadionului Ilie Oană, care a avut loc pe 23 septembrie 2011.
Gratuitatea aleşilor produge o pagubă de 60.000 de euro clubului Petrolul Ploieşti
Un calcul simplu ne arată că, dacă fiecare din cei 64 de aleşi ar plăti câte 4.200 de lei pentru un loc, în conturile clubului ar fi intrat, anual, 268.900 de lei, adică aproximativ 60.000 de euro! Paguba este aceeaşi chiar dacă aleşii nu vin la meciurile Petrolului deoarece două dintre loje le sunt rezervate!

Citeşte aici cine sunt aleşii care pot ocupa gratuit un fotoliu la lojele stadionului Ilie Oană

Citeşte cine este singurul consilier local care a închiriat o lojă

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596