Audiență record la dezbaterea pe tema poluării organizată de observatorulph.ro

0
audienta-dezbatere-observatorulph.ro_abf5d.jpg

audienta-dezbatere-observatorulph.ro_abf5d.jpg

Dezbaterea organizată de observatorulph.ro „Colaborarea și implicarea civică – soluția la problema poluării din Ploiești și Prahova” a înregistrat un nivel record de audiență atât pe site-ul ziarului nostru, cât și pe rețelele de socializare.

Interesul publicului pentru problema poluării din Ploiești și localitățile limitrofe s-a reflectat în impactul uriaș pe care l-a avut evenimentul marca observatorulph.ro de vineri, 21 februarie.

Atunci, pentru prima dată în ultimii ani, acest fenomen a adunat la aceeași masă reprezentanți ai ONG-urilor, ai rafinărilor (Petrobrazi, Vega și Petrotel) , ai autorităților locale (primarii din Ploiești, Blejoi, Brazi, Bărcănești, Păulești), județene (prefect, președinte de consiliu județean), de mediu și sănătate (APM, Garda de Mediu, DSP) și parlamentari.

Dezbaterea a fost transmisă în direct pe site-ul ziarului și pagina de Facebook ObservatorulPrahovean, imaginile fiind retransmise și de numeroase organizații de mediu pe rețelele de socializare.

Astfel, numai pe pagina de Facebook a ziarului, conferința a avut un impact de peste 45.000 de persoane, iar google analytics a indicat valori de aproape 80.000 de vizitatori unici în cele 48 de ore în care imaginile au fost difuzate pe homepage-ul ziarului.

audienta-dezbatere-observatorulph.ro_abf5d.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău