Dezbatere observatorulph.ro: ”Soluții la problema poluării din Ploiești și Prahova”. LIVE VIDEO ora 10:00

0
3409552e-ploiesti-vazut-de-sus_02ee5.jpg

3409552e-ploiesti-vazut-de-sus_02ee5.jpg

Observatorulph.ro organizează astăzi, la Sala de Consiliu a Primăriei Ploiești, o dezbatere cu tema: ”Colaborarea și implicarea civică – soluția la problema poluării din Ploiești și Prahova” la care au confirmat participarea reprezentanți ai ONG-urilor de mediu, șefi ai administrațiilor locale și județene, reprezentanți ai instituțiilor de mediu, parlamentari, directorii rafinăriilor din Ploiești ș.a. Dezbaterea va începe la ora 10:00 și va fi transmisă în direct pe www.observatorulph.ro și pe Facebook/ObservatorulPrahovean.

Observatorulph.ro a ales să pună pe primul plan acțiunea civică, lăsând în plan secundar demersul jurnalistic. Am decis să transformăm date care ar fi putut sta la baza unor noi și noi articole alarmante despre ce s-a întâmplat în acest domeniu, într-o bază de lucru pentru proiecte și acțiuni viitoare concrete care să aibă ca efect reducerea poluării.

Credem că pentru rezolvarea problemei poluării Ploieștiului și Prahovei, este necesară o colaborare continuă, fluidă și transparentă între reprezentanți ai cetățenilor și instituții, agenți economici, mediul administrativ și politic.

Vrem să propunem o abordare nouă, care să ne scoată din cercul vicios în care ne aflăm în prezent, un mod de acțiune la care contribuția fiecăruia dintre noi este importantă.

Ținta noastră pentru această primă întâlnire este aceea de a constitui un grup de lucru care să funcționeze pe principiul voluntariatului și care să aibă ca scop elaborarea de politici și strategii locale eficiente în ceea ce privește reducerea poluării și a impactului acesteia asupra sănătății oamenilor.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here