Bee Creative Kid, singurul Centru Educațional din Prahova care oferă MEDITAȚII la diferite materii pentru elevi si organizează cursuri de GEMOLOGIE

main_75814.jpeg

main_75814.jpeg

Centrul educațional Bee Creative Kid este un important suport educațional pentru copii. Elevii claselor I-XII care doresc să-și completeze sau fixeze cunoștințele la Limba și Literatura Română, Matematica, dar și Limbile Străine pot alege să fie MEDITAȚI aici. O altă latură de dezvoltare a centrului se axează pe organizarea de ateliere și activități extracurriculare formate din ateliere interactive la limbi străine, work-shopurile YogaKids și cursul unic GemKids.

Centrul Bee Creative este un mediu în care copiii își construiesc propria voință, concentrarea și capacitățile intelectuale și, totodată, își descoperă aptitudinile, înclinațiile și pasiunile. Se joacă învățând și au parte de un mediu altfel, relaxant unde vor învăța Gemologie, Yoga și, nu în ultimul rând, cum să exceleze la școală.

Centrul este un spațiu la standarde europene gândit sub forma unor ateliere educaționale, care oferă posibilitatea copiilor și tinerilor de a învăța și aplica tehnici cu adevărat folositoare pentru viață într-o manieră cât mai interactivă, astfel încât învățarea să fie o plăcere.

Meditațiile oferite aici reprezintă o variantă aleasă de către părinți pentru a acoperi lacunele copiilor, pentru pregătirea în ceea ce privește un examen sau obținerea unor rezultate mai bune.

Copiii din toate ciclurile școlare vor găsi la Bee Creative Kid o alternativă modernă față de sistemul clasic de meditații, renunțând la ideea susținerii orelor de pregătire la domiciliul elevului sau în „sufrageria” profesorului. Aici, elevii vor descoperi cheia succesului alături de o echipă formată din cadre didactice pasionate de educație și cu experiență în domeniu.

În noiembrie anul trecut a fost lansat cu succes noul centru educațional în Ploiești. Flavia Marin, creatorul acestui centru, vine din călătoriile ei prin lume, unde a lucrat pentru diferite companii de bijuterii și a învățat și predat Gemologia. Fiind angajata unei companii din New York City, USA care produce și face design exclusiv de bijuterii, special pentru vasele de croazieră, Flavia s-a reîntors în țară cu un scop, acela de a împărtăși din pasiunea ei copiilor din România și, totodată, de a dezvolta acest domeniu. Mai mult decât atât, ea și-a dorit să creeze un loc călduros, prietenos unde elevii se pot pregăti pentru școală într-o manieră profesională și cu metode interactive.

„M-am intors din călătoriile în jurul lumii pentru a deschide acest centru, este un proiect de suflet și sper să văd aici cât mai mulți copii și părinți preocupați de o educație modernă, alternativă și interesați de a descoperi un nou domeniu, cel al gemologiei”, ne-a mărturisit Flavia Marin (foto).

IMG-3906_be1ea.JPG

Aceste cursuri de gemologie de care Flavia ne povestește sunt unice în România și își au bazele în State Unite ale Americii. Institutul Gemologic GIA la care Flavia a studiat și își va continua studiile pe parcusul acestui an, sunt răspândite în toată lumea: Londra, Hong Kong, Jaipur-India, New York. Singurele cursuri organizate pentru copii în gemologie sunt susținute în America.

Flavia a creat un centru unde copiii pot afla despre teoriile și tehnicile care pot inspira designul de bijuterii, evaluarea pietrelor, identificarea și caracterizarea diferitelor pietre prețioase.

Copiii vor putea înțelege valoarea pietrelor, vor recunoaște diferitele culori și nume de pietre, vor afla despre pietrele faimoase și vor înțelege calitatea si raritatea lor. La ateliere, copiii își vor crea propriile designuri și își vor confecționa bijuterii, vor construi pământul din Clay modelator și vor înțelege principiile gemologice. Acestea sunt doar câteva din experimentele cursului GEMKIDS.

„Mi-am dorit să îmbin utilul cu plăcutul și astfel am creat o oază de studiu, unde creativitatea și învățarea se îmbină perfect. Copiii vor putea să fie pregătiți la un nivel înalt utilizând noi tehnici de învățare a materiilor principale școlare, aceasta fiind o necesitate pentru sistemul de învățământ din țară noastră. Traversând bariera în zona creativă, copiii vor putea învăța despre creație și vor participa la tot felul de activități interactive care să îi motiveze și dezvolte armonios”, a completat interlocutoarea noastră.

Beneficiile cursului GEMKIDS

Printr-un curs complet de gemologie și workshopuri suntem capabili să învățăm copiii despre marea conexiune între natură, istorie, chimie, artă și cultură. Urmând calea unei pietre de la mină până ajunge pe piață, vor realiza cum un simplu proces geologic poate avea un impact profund asupra societăților umane în timp.

Domeniul gemologiei oferă o oportunitate extraordinară pentru copii, creează pasiune și dezvoltă creativitatea, aduce informații importante de geografie, natură, chimie, geologie și deschide porțile unei posibile cariere de success. Un gemolog identifică, clasifică și apreciază pietre prețioase. Acest curriculum standard va incita și insufla pasiune pentru gemologie atât copiilor de clasele I-VIII, cât și prichindeilor preșcolari.

România are nevoie de specialiști în acest domeniu, iar conexiunea cu această lume de la o vârstă fragedă poate crea o mare pasiune pentru pietre prețioase și, totodată, poate deschide porțile unui viitor extraordinar.
Această meserie este foarte căutată în lumea întreagă.

Ce aduce nou Bee Creative Kid pe piața din Ploiești?

Bee Creative Kid este bazat pe un concept nou, prin care pregătirea de acasă este adusă la un alt nivel, într-un mediu profesional. Beneficiile alegerii centrului de pregătire sunt: un mediu de studiu competent, înștiințarea corectă și completă a părintelui despre evoluția copilului și desfășurarea orelor de lucru sub o intensă supervizare a cadrelor didactice.

Aici, elevii se pot pregăti pentru:

-Examene (Evaluare Națională/Bacalaureat);
-Îmbunătățirea rezultatelor școlare sau pentru recuperarea și asimilarea materiei;
-Creșterea nivelului de cunoștințe;
-Dezvoltarea capacității de înțelegere;
-Integrarea elevilor în sistemul de învățământ românesc, în cazul în care au studiat în străinătate;
-Pregătire peste nivelul cerut de programa școlară (concursuri, olimpiade).

De ce să ne alegeți?

-activăm competent în direcția satisfacerii nevoilor și cererilor elevilor;
-oferim cursuri și meditații într-un mediu relaxant și prietenos;
-profesorii noștri sunt bine pregătiți și pasionați de ceea ce fac;
-în urma unei testări inițiale gratuite, elevii sunt incluși în grupa de pregătire adecvată nevoilor
lor;

-ședințele se realizează invidual sau în grupe de maximum 5 elevi, constituite pentru același scop
și nivel de pregătire;
-durata unei ședințe este de 2 ore;
-profesori tineri care utilizează metode și tehnici de predare-învățare moderne.

Centrul Bee Creative Kid are ca obiective:

-Asigurarea suportului psihopedagogic necesar;
-Creșterea gradului de motivare a elevilor;
-Stimularea creativității și a inteligenței emoționale;
–Pregătirea personalizată a elevilor;

-Îmbunătățirea rezultatelor școlare;
-Creșterea încrederii în sine a elevilor;
-Crearea unor situații de învățare și alocarea timpului necesar;

-Încurajarea elevilor să gândească independent, să speculeze;-Acceptarea diversității de opinii și idei;
-Implicarea activă prin confruntare de idei, cooperare și colaborare pentru găsirea soluțiilor adecvate.

Centrul Bee Creative Kid este poziționat strategic lângă Bulevardul Castanilor, o zonă liniștită, fiind foarte aproape de Colegiul Național Jean Monnet. Centrul nostru este dotat cu echipamente și aparatură modernă necesare desfășurării cursurilor, oferind un mediu favorabil dobândirii cunoștințelor.


Mai multe detalii despre Centrul Educațional puteți găsi pe beecreativekid.ro, pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/CentrulBeeCreative/ sau pe pagina de Instagram.

Ne găsiți în Ploiești, Strada 13 Decembrie, nr 13, telefon 0771.415.398

(P)

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596