VIDEO: Scandal și agresiuni la o sală de jocuri de noroc din Galeriile Comerciale Ploiești. 5 persoane acuză agenții de pază că i-ar fi bătut cu bastoanele de cauciuc, omițând să spună și de ce

0
3f0fd9f0-61f7-4bf4-8ba8-6ca0576dd074_bae4d.jpg

3f0fd9f0-61f7-4bf4-8ba8-6ca0576dd074_bae4d.jpg

Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112, marți dimineața, la ora 02.40, apelantul susținând că a fost bătut de agenții de pază ai unei săli de jocuri de noroc din centrul Ploieștiului.

Din cercetările preliminare a rezultat că, pe fondul consumului de alcool, apelantul (19 ani) care susține că a fost lovit se afla alături de alți patru prieteni în incinta sălii, putându-se necuviincios cu personalul. Au refuzat să le mai servească băuturi alcoolice, solicitând ajutorul celor de la pază.

Clienții au continuat să fie agresivi, iar cei de la pază i-au scos din incinta sălii, aplicându-le se pare și câteva lovituri cu bastoanele din dotare. Scandalul s-a derulat și în afara sălii, fiind filmat de un martor. 

Polițiștii vor viziona și imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a afla contextul exact în care s-au derulat evenimentele. Deocamdată au deschis dosar de cercetare penală pentru purtare abuzivă.

Lovite ar fi fost doar două persoane din grupul celor 5 scandalagii, apelantul mergând la spital, unde s-a constat că are doar un traumatism minor, nefiind cazul să rămână internat. 

Cei care locuiesc în zonă spun mai mereu sunt probleme cu scandalagii, care tulbură liniștea în miez de noapte, solicitând atât polițiștilor de la IPJ, cât și Poliției Locale să patruleze și să supravegheze mai des zona.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău