e2ac7cad-fca2-4289-91b9-b93554e8d934_c8b89.jpg

Nu doar că i-au agresat și umilit, dar au ținut neapărat să-și filmeze ”faptele de vitejie”.

Se întâmplă frecvent ca adolescenții teribiliști să se laude cu scenele în care își agresează colegii sau diverși cunoscuți cu vârste apropiate. În inconștiența lor postează imaginile pe rețelele de socializare,apoi le șterg, în momentul în care realizează că vor suporta consecințele. 

Așa s-a întâmplat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, scenele fiind filmate în centrul Ploieștiului. Nu se cunoaște cu exactitate motivul agresiunii, deși cei care cunosc victimele spun că ar fi vorba despre orientarea sexuală a uneia dintre ele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din primele informații, una dintre victime este un adolescent din Valea Călugărească, nefiind pentru prima oară când este agresat și umilit într-un loc public.

Imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor de la IPJ Prahova, care încearcă să îi identifice pe agresori și să stabilească împrejurările în care s-a petrecut agresiunea. Revenim cu detalii.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg