Vreți să vă zugrăviți peștera? Apelați la SGU Ploiești, societatea specializată în desene rupestre. VIDEO

0
marcaje-sgu_bbf6c.jpg

marcaje-sgu_bbf6c.jpg

Cu o zi în urmă am mers pe mai multe artere din Ploiești, sesizând că marcajele rutiere sunt șterse. Astăzi, profitând de temperatura în ușoară creștere, deși suntem în miezul iernii, angajații SGU au ieșit ”la treabă”. Interesant este felul în care își fac treaba.

Chiar dacă nu am avut o iarnă grea, marcajele rutiere au dispărut de pe multe dintre străzile Ploieștiului. Fie ca efect al trecerii timpului, fie pentru că unele străzi au fost peticite, asfaltate în bătaie de joc, cu ocazia alegerilor europarlamentare. Dacă ”fumați” de calitate, puteți să credeți că a fost o coincidență. Noi am fumat astfel de coincidențe la mai toate rudele de alegeri.

În sfârșit, important este că angajații SGU s-au mobilizat astăzi, după ce tehnologia le-a dat în cap cu ultima soluție tehnică, în materie de marcaje rutiere: datul cu bidineaua pe lângă lemn. Mai rar așa ceva. E drept că la o asemenea asfaltare, nici nu se preta o altă soluție tehnică.

Și dacă tot suntem în epoca de piatră, în cazul în care aveți de făcut desene pe pereții peșterilor proprietate privată, nu ezitați să apelați la serviciile SGU Ploiești. La cât sunt de talentați, ar putea reproduce ”Carul cu boi”, cu sau fără acordul urmașilor lui Grigorescu. Sugestia noastră este ca pictura în cauză să fie reprodusă și pe partea carosabilă din fața Primăriei, întru sfântă conformitate cu situația de fapt.

Video 1  – Starea precară a marcajelor rutiere din Ploiești

Video 2 (sursa Facebook/Marius Visarion) – Cum rezolvă problema ”Caveman” de la SGU Ploiești

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău