VIDEO-Am stat de vorbă cu Ciprian Dafinescu, vloggerul din Ploiești care a devenit „infractor național”

0
d3965a40-4d45-4ccc-81e4-48538a60d21e_4214d.jpg

d3965a40-4d45-4ccc-81e4-48538a60d21e_4214d.jpg

Cu Ciprian Dafinescu și cu experimentele lui sunteți obișnuiți cu siguranță. Chiar dacă tinerii din Ploiești și nu numai au început să-l recunoască pe strada, asta nu înseamnă că toată lumea știe cine este, cu ce se ocupă și mai mult decât atât, asta nu îl scapă de răspundere în fața legii.

Ultima ispravă a vlogger-ului ploieștean l-a adus nu doar în atenția presei din Prahova, ci și a celei din Capitală, a televiziunilor și a posturilor de radio, care marți dimineață au tratat pe larg experimentul social pus în scenă marți după amiază la Ploiești.

Pe scurt, doi tineri care purtau cagule (Ciprian și Bogdan), aparent grăbiți, „scăpau” lângă cetățeni sume mari de bani și apoi fugeau. Ce s-a întâmplat când un polițist în drum spre serviciu a devenit martorul unui astfel de moment? Somații sub amenințarea pistolului, imobilizare, audieri și un experiment social reușit, mai ales datorită profesionalismului cu care omul legii a tratat întreaga situație. Urmărește întreaga scenă AICI.

Chiar dacă a început cu stângul seria experimentelor pe care le filmează de mai bine de un an de zile, Ciprian ne-a mărturisit că și-a asumat fiecare greșeală și a învățat astfel încât să devină mai bun, în prezent fiind singurul vlogger din România care produce un astfel de conținut.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău