22196bf7-6b1c-408d-83c7-d784620b5e7e_eb248.jpg

Cei care locuiesc sau muncesc în apropiere de incineratorul ”ecologic” de la Brazi, Ecoburn, continuă să sesizeze mirosul insuportabil ca urmare a activității acestei societăți.

Situația a ajuns de curând subiect în presa națională, chiar dacă neregulile sunt semnalate local de mai bine de un an. Aproape de fiecare dată, reprezentanții ECOBURN au reacționat vehement, susțind că este vorba fie de imagini trucate, fie de campanii care să distrugă imaginea societății.

Cum nimănui nu-i pasă de imaginea acestei societăți, ci doar de starea de sănătate a populației, continuă seria sesizărilor, cu speranța că situația va fi clarificată și rezolvată. Au existat în ultimul an anchete penale, dar și ”amenințări” cu implicarea serioasă de la Ministerului Mediului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deocamdată tot ce avem este... fum, provenit din arderea unor deșeuri extrem de periculoase. Solicităm pe această cale un nou punct de vedere, pentru a afla dacă și aceste imagini sunt ”trucate”, după cum le place să spună celor de la Ecoburn.

video: cititor observatorulph.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg