targ-de-craciun-650x435_b3823.jpg

Consiliul Județean Prahova organizează în perioada 5-24 decembrie un târg de Crăciun în centrul Ploieștiului, în zona fântânii arteziene din fața Palatului Administrativ. 

În total vor fi 14 căsuțe închiriate de la SGU pentru meșteșugari din tot județul, care vor fabrica pe loc și comercializa jucării, decorațiuni de sezon, globulețe, toate lucrate manual.

În plus, pe o scenă amplasată în zona târgului vor evolua trupe de muzică și dansuri ale elevilor, Filarmonicii și altor instituții de cultură din Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Noi nu vom percepe chirii, dar comercianții vor dona un procent de 10% din încasări în scopuri caritabile, în special centrelor de bătrâni și copii”, a declarat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Pe perioada târgului, copiii și adulții vor putea degusta dulciuri de casă, vată de băț, dar și plăcinte calde sau gustări la minut, ceai și cafea.

Primăria Ploiești a interzis organizatorilor să permită comercializarea de vin fiert, probabil din răzbunare pentru concurența făcută târgului de Crăciun organizat de Municipalitate tocmai în Parcul Municipal Vest, o destinație greu accesibilă celor care nu au mașini personale.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg