- Publicitate -

CSM Ploiești plătește 86.400 lei/an chirie, printr-un intermediar, firmei concubinei directorului adjunct, Lucian Rădulescu – surse

Data:

aaaaaa_da3ff.jpg

În contextul scandalurilor în urma cărora au fost sifonate în ultimii ani milioane de lei de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Ploiești fără ca cineva să fie găsit responsabil, te-ai fi așteptat să nu te mai șocheze nimic din această zonă. Totuși, joi, 06 Aprilie 2017, știrea ”Titi „Prosop” amenință cu greva foamei, după ce și-a scos sportivii la protest în fața Primăriei din Ploiești” – titlul dat de ProTv și sport.ro era difuzată de toată presa românească. Imaginile cu boxerii, cei mai mulți copii îmbrăcați sărăcăcios, antrenându-se în fața primăriei au emoționat și indignat o țară întreagă. ”Cum este posibil așa ceva într-un oraș care i-a dat boxului pe Doroftei sau Bute?!?”

- Publicitate -

La scurt timp, scandalul boxerilor s-a stins ca și cum n-ar fi fost, sportivii continuând să se antreneze în aceeași sală, în aceleași condiții precare, cu aceleași echipamente vechi de patruzeci sau de douăzeci de ani. În continuare, boxerii Ploieștiului și celebrul lor antrenor stau la mila conducerii CSM și a oamenilor generoși din oraș pentru a obține bani de deplasări, mese, participări la competiții etc.

În concluzie, de atunci și până acum aproape nimic nu s-a schimbat. Cu toate acestea nu mai iese nimeni să facă antrenamente sau greva foamei în fața primăriei. Care se fie misterul?

Ce nu știau pe 6 aprilie 2017 oamenii de bună credință, iar aici îi includem și pe sportivii și pe antrenorii secției Box a CSM, este că în spatele copiilor cu treninguri ponosite, actualul director adjunct al CSM, Lucian Rădulescu lucra, deja, la soluția foarte profitabilă. Cât de ”ingenioasă” este, în câteva momente.

- Publicitate -

Menționăm că, la acel moment, domnia sa era ”doar” consilier al directorului general al CSM, funcție creată special pentru dânsul. În paralel se mai ocupa și cu funcția ”președinte de organizație PSD” în Ploiești, fiind subordonat politic al foarte bunului său prieten și protector, viceprimarul Cristian Ganea, și atunci și acum coordonator al activității CSM din partea primăriei.

Pe 9.07.2018, consilierul directorului general, Lucian Rădulescu, a câștigat concursul de director adjunct la care a participat de unul singur. Cealaltă persoană care își manifestase interesul pentru concurs nu a participat. Zilele acestea, ca urmare a demiterii directorului general, Lucian Rădulescu se pregătește să devină director general de facto al clubului.

Așa cum ați aflat din anterioarele noastre dezvăluiri, perla coroanei Hipodromului Ploiești reabilitat integral pe fonduri europene și municipale, Restaurantul Hipodrom, a ajuns în administrarea firmei ECOLOGICAL TEHNOSERV EQUIPMENT – S.R.L condusă de concubina sa, director al unei agenții bancare din Ploiești (detaliile unei afaceri de familie AICI).

- Publicitate -

Nimeni nu pare a fi deranjat. Nu avem vreo informație cum că domnul viceprimar Ganea, coordonator al activității CSM și foarte apropiat prieten al directorului adjunct, a făcut vreun demers de verificare/remediere/normalizare a situației. E drept, nici primarul Adrian Dobre.

Astăzi vă arătăm cum, cu sau fără știrea ei, o respectabilă firmă din Ploiești a fost transformată în sifonul firmei concubinei directorului adjunct Rădulescu.

La data de 14.03.2019 între CSM Ploiești și SC Teraverde SRL din aceeași localitate este încheiat contractul de SUBÎNCHIRIERE – subliniem acest lucru – având ca obiect ”subînchirierea de către CSM a spațiului situat în Ploiești, str Mihai Eminescu nr. 7-9 având ca destinație ”sală de box”.

- Publicitate -

Subînchirierea aceasta a ridicat suspiciuni oamenilor familiarizați cu modul de lucru al actualei conduceri a CSM și al coordonatorilor clubului. ”De ce nu închiriere?”, ne-au întrebat aceștia, convinși că de la conducerea primăriei nu vor primi răspuns. Am întrebat noi.

Cu o totală opoziție din partea directorului adjunct al CSM și a celor care se ocupă de comunicare în această instituție am primit o copie masacrată cu Pik-ul/corectorul a contractului de subînchiriere.

În mod cu totul scandalos și în neconcordanță cu legislația în domeniu, aveam să constatăm că suma pe care o plătește CSM drept chirie este considerată secretă de comunicarea celor de la CSM. Tot secret este și numele proprietarului spațiului. Deci ambele informații au fost pur și simplu acoperite cu pastă corectoare de pe contractul care ne-a fost transmis și pe care îl publicăm în facsimil, dar au băgat la înaintare fără scrupule firma chiriașă, Teraverde, despre care, subliniem, nu avem nicio informație că ar fi la curent cu manțocăria.

- Publicitate -

Evident, am fost intrigați la maxim de această atitudine. Am protestat față de bătaia de joc. Pentru prima dată în istoria colaborării noastre instituționale, comunicarea primăriei ne-a trimis la plimbare, printr-o adresă prin care ne spune cât se poate de clar că CSM refuză să răspundă, iar ei nu au ce face. Comunicare CSM încă tace.

raspuns-radulescu-primarie_1-page-001_b6d87.jpg

Aceasta este motivul pentru care ne-am văzut obligați să apelăm la surse pentru a finaliza documentare. Așa am aflat misterul pentru care atât CSM, cât și primăria Ploiești, au ales să lucreze pentru Lucian Rădulescu în această speță: firma proprietar al spațiului – deci beneficiar final al chiriei – este condusă de concubina directorului adjunct. Da vorbim de ECOLOGICAL TEHNOSERV EQUIPMENT – S.R.L, firma cu Hipodromul.

Tot pe surse am aflat și suma pe care CSM o plătește chirie: 1.500 euro plus TVA/lună.

- Publicitate -

Adică treburile stau cam așa: CSM, director adjunct Rădulescu, închiriază sala de box cu echivalentul a 18.000 de euro, plus TVA/an de la firma Teraverde.

Firma Teraverde închiriază spațiul, la rândul ei, de la o altă firmă, ECOLOGICAL TEHNOSERV EQUIPMENT – S.R.L, reprezentată legal de concubina directorului adjunct al CSM, Lucian Rădulescu. Nu mai pare așa greu de înțeles de ce au risipit cei de la CSM sau primărie banii pastă corectoare pentru ascunde aceste informații de marele public.

Întrebarea este: acești angajați sunt plătiți de domnul Rădulescu, de prietenii și susținătorii dânsului din primărie sau de contribuabilul care plătește și chiria sălii de box?

- Publicitate -

Aceasta este întrebarea la care îi somăm atât pe primarul Adrian Dobre, cât mai ales pe viceprimarul Cristian Ganea, coordonator al activității CSM din partea primăriei, să facă public de urgență acest contract, în integralitatea sa. fără pastă corectoare pentru că este un contract încheiat și plătit din bani publici!

În cazul în care au uitat le reamintim că salariile primite de primarul Adrian Dobre (18.720 de lei/lună) și viceprimarul Cristian Ganea (16.640 de lei/lună), coordonator al activității CSM și foarte apropiat prieten al domnului Rădulescu, sunt plătite tot de către contribuabilul ploieștean și nu de către cel din urmă, sau firmele concubinei sale.

Citește și Viceprimarul Cristian Ganea (PSD) a dat în judecată Primăria Ploiești pentru un spor de 25% la salariul de 16.640 de lei brut pe lună!

Iar transparentizarea activității primăriei și instituțiilor din subordine este gogoașa pe care o furnizează cei doi aproape la fiecare intervenție publică.

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Imagini spectaculoase cu cel mai nou bloc din centrul Ploieștiului

Apartamentele imobilului Bucegi 12 din centrul Ploieștiului încep să...

SGU a început operațiunea de demolare a garajelor ilegale din Ploiești [FOTO-VIDEO]

Angajații SGU Ploiești demolează astăzi mai multe garaje construite...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (II)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

O familie din Prahova, a cărei casă a fost mistuită de flăcări, primește ajutor de la antreprenori

În urmă cu câteva săptămâni, o familie din satul...

Întreruperi de energie electrică în Prahova în perioada 22-26 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Sedentarismul și obezitatea influențează longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Arhitectul Răzvan Enescu: ”Andrei Volosevici ne-a mințit în 2020”

Arhitectul Răzvan Enescu, a acordat un interviu lui Bogdan...

De ce e importantă conducerea defensivă într-un trafic agresiv? Sfaturile expertului Silviu Toma [VIDEO]

Silviu Toma face o analiză pertinentă a stilului de condus al românilor.
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Accident în Ploiești. Un șofer de 27 de ani a ajuns la spital

Un accident rutier s-a produs, miercuri seară, la intersecția...

Imagini spectaculoase cu cel mai nou bloc din centrul Ploieștiului

Apartamentele imobilului Bucegi 12 din centrul Ploieștiului încep să...
- Publicitate -