sofer-accident-sala-operatii_f56d6.jpg

Accidentul grav de pe DN1D, de la Albești Paleologu, a avut loc pe sensul de mers Ciorani - Albești, după ce un autoturism a intrat într-un copac. Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 55 de ani, pasager în autoturism, a decedat la locul accidentului, în timp ce șoferul mașinii a fost transportat, în stare gravă, la Spitalul Județean Ploiești.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost transportat, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, iar ulterior a fost dus direct în sala de operații, unde se află de aproape patru ore.

„Victima se află în sala de operații. Având în vedere că a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal și traumatisme la ambele picioare, cazul a fost preluat de o echipă complexă, formată din doi medici chirurgi, un medic chirurg ortoped și un medic chirurg estetician”, a declarat pentru Observatorulph.ro dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La această oră (12.30), pacientul se află în continuare în sala de operație.

Foto cu caracter ilustrativ

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg