Șoferul din accidentul grav de pe DN1D, de la Albești, în stare gravă la Spitalul Județean Ploiești. Victima se află de aproape patru ore în sala de operație

sofer-accident-sala-operatii_f56d6.jpg

sofer-accident-sala-operatii_f56d6.jpg

Accidentul grav de pe DN1D, de la Albești Paleologu, a avut loc pe sensul de mers Ciorani – Albești, după ce un autoturism a intrat într-un copac. Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 55 de ani, pasager în autoturism, a decedat la locul accidentului, în timp ce șoferul mașinii a fost transportat, în stare gravă, la Spitalul Județean Ploiești.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost transportat, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, iar ulterior a fost dus direct în sala de operații, unde se află de aproape patru ore.

„Victima se află în sala de operații. Având în vedere că a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal și traumatisme la ambele picioare, cazul a fost preluat de o echipă complexă, formată din doi medici chirurgi, un medic chirurg ortoped și un medic chirurg estetician”, a declarat pentru Observatorulph.ro dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești.

La această oră (12.30), pacientul se află în continuare în sala de operație.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596