Șoferul din accidentul grav de pe DN1D, de la Albești, în stare gravă la Spitalul Județean Ploiești. Victima se află de aproape patru ore în sala de operație

0
sofer-accident-sala-operatii_f56d6.jpg

sofer-accident-sala-operatii_f56d6.jpg

Accidentul grav de pe DN1D, de la Albești Paleologu, a avut loc pe sensul de mers Ciorani – Albești, după ce un autoturism a intrat într-un copac. Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 55 de ani, pasager în autoturism, a decedat la locul accidentului, în timp ce șoferul mașinii a fost transportat, în stare gravă, la Spitalul Județean Ploiești.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost transportat, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, iar ulterior a fost dus direct în sala de operații, unde se află de aproape patru ore.

„Victima se află în sala de operații. Având în vedere că a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal și traumatisme la ambele picioare, cazul a fost preluat de o echipă complexă, formată din doi medici chirurgi, un medic chirurg ortoped și un medic chirurg estetician”, a declarat pentru Observatorulph.ro dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești.

La această oră (12.30), pacientul se află în continuare în sala de operație.

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău