Martor la accidentul mortal de pe Șoseaua Vestului: ”Am văzut momentul impactului. Blocul s-a zguduit ca la cutremur!” VIDEO

hqdefault_f40b8.jpg

hqdefault_f40b8.jpg

O cititoare, martoră la accidentul mortal petrecut noaptea trecută pe Șoseaua Vestului din Ploiești, a povestit pentru observatorulph.ro scenele șocante la care a asistat.

”Am văzut accidentul de pe balcon. Un autoturism cu numere roșii, inscripționat ca taxi, venea în viteză și cu muzica la maximum dinspre Nord. Fiind miezul nopții, semafoarele nu funcționau, așa că a pătruns în intersecția de la Catedrala Eroilor cu o viteză foarte mare. Probabil, șoferul s-a speriat de o altă mașină care venea din centru și a virat spre Vest  și a tras de volan, lovind bordura. Am văzut o scenă desprinsă parcă din filme, cu mașina zburând efectiv într-o dubă de pe marginea drumului, apoi răsturnându-se de câteva ori și târându-se peste 100 de metri pe carosabil”, povestește martorul.

Imaginile, cu un puternic impact emoțional, pot fi vizionate AICI

”Impactul a fost atât de puternic, încât blocul s-a zguduit ca la cutremur. Peste tot erau bucăți din mașinile avariate și un nor de praf și fum”, povestește femeia.

Citește și Cum s-a produs accidentul de pe Șoseaua Vestului din Ploiești. Un bărbat, pasager într-un taxi, a murit

Fiind de profesie asistent medical, a coborât în stradă pentru a acorda primul ajutor.

La locul accidentului l-a găsit pe șoferul care a provocat accidentul în stare de șoc, iar pe pasagerul din dreapta mort.

”Șoferul tremura și se comporta ciudat, din cauza șocului. Mi-a spus că o mașină cu numere de Dâmbovița i-a tăiat calea. A scăpat ca prin minune fără răni grave, în schimb, pasagerul din dreapta era mort, probabil după impactul cu duba parcată. Mi-a spus că victima nu era un client, ci un prieten și m-a întrebat dacă va ajunge la pușcărie pentru ce-a făcut?”.

Noi imagini de la locul tragediei trimise de un cititor:

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596