9afb82f2-fa23-4540-ad29-18dd58cfb986_47d64.jpg

Sunt imaginile nesimțirii, cea care ne face să trăim în Ploiești ca într-o imensă cocină. Cum s-ar putea rezolva problema.

E greu să le spui oameni, doar pentru că sunt bipezi și abia articulează două cuvinte, de regulă în dezacord. Cu toate acestea, trăiesc în comunitate și suportăm consecințele lipsei lor de civilizație.

Îi vedem peste tot, pe străzi, prin parcuri, prin mijloacele de transport în comun. E ușor să le iei urma, doar dacă te-ai ținut după cojile de semințe și saliva împroșcată non stop. Privindu-i în acțiune, în imaginile trimise de un cititor al observatorulph.ro, realizezi că e tardiv să te mai gndești la educație, trecându-ți prin cap alte metode, care mai de care mai neortodoxe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Și dacă online suntem cei mai vehemenți, în realitate, cu excepția celui care îi filma (felicitări!), nimeni din autobuz nu avea nimic de spus. Înțelegem că minori, persoanele în vârstă sau femeile nu pot să intervină, dar un bărbat mai zdravăn ar fi putut să o facă, măturând autobuzul cu specimenele din imagine, încadrate la categoria ”3 la kil, cu tot cu izmenele mulate”. 

Desigur, veți spune că în autobuze și tramvaie ar trebui să vedem mai des poliția, în specia pe cea locală, însă nu poți avea în fiecare mijloc de transport în comun câte un polițist. Depinde foarte mult și de noi, mai ales de cei în putere, să rezolvăm problema. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg