Aur pentru România la Campionatele Mondiale de Karate din Cehia. Reușita îi aparține unui puști din Sinaia FOTO

0
main_2728c.jpg

main_2728c.jpgAlexandru Dăianu lovește din nou! După ce în primăvară și-a adjudecat titlul de campion european, puștiul de numai 9 ani le-a demonstrat tuturor că reușita lui n-a fost doar o întâmplare. Vineri seară a urcat și pe prima treaptă a podiumului de la Campionatele Mondiale de Karate care se dipută la Karlovy Vary, în Cehia. 

Competiția a fost mult mai dură, iar pesiunea a fost mai mare după aurul obținut la Europene, după cum ne-a mărturisit tatăl tânărului karateca. „Știam de acasă că va intra ultimul. Sistemul a fost piramidal. La categoria lui au fost în jur de 25 de copii. Avantajul a fost că a văzut competiția, însă dezavantajul a constat că a acumulat ceva stres. Printre competitori, am remarcat un ceh foarte bun. Notele au fost între 6,5…6,9, dar cehul a obținut 7,1. Au început emoțiile cele mari. Dar puiul meu a scos 7,2 și VICTORIE!”, ne-a declarat Dorin Dăianu, tatăl lui Alex.

Citiți și POVESTEA PUȘTIULUI MINUNE DE LA SINAIA

Victoria a fost savurată pe deplin cu multe țopăieli, lacrimi de bucurie, îmbrățișări. 

Alexandru Dăianu este elev în clasa a III-a la Școala Gimnazială „George Enescu“ din Sinaia. Îi place la școală, în special Matematica și de doamna sa învățătoare, însă urăște temele. La karate este legitimat la Clubul Caraiman și este pregătit de sensei Dan Postolache. 

Foto: Dorin Dăianu

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău