Șoferiță însărcinată în luna a noua, rănită de airbag-uri. A trecut cu mașina peste un capac de canalizare supraînălțat din Băicoi. FOTO-UPDATE

0
front_bdf42.jpg

front_bdf42.jpg

O tânără însărcinată în luna a noua s-a ales cu mai multe răni și o sperietură groaznică după ce i s-au deschis în față airbag-urile mașinii. Incidentul s-a produs după ce autoturismul pe care îl conducea a atins un capac de canalizare supraînălțat pe strada Ștefan cel Mare, din Băicoi, aflată în reparații.

UPDATE În urma apariției acestui articol, proprietarul mașinii a fost contactat de drumari, care i-au promis că vor suporta costul reparațiilor.

Vinerea trecută, Alexandra I. se afla la volanului unui autoturism VW Golf Plus, când a intrat pe strada Ștefan cel Mare din Băicoi, care urmează să fie asfaltată. Drumarii au înălțat capacele gurilor de canalizare la cota unde urma să ajungă cu asfaltul, fără să-i avertizeze pe șoferi de pericol.

După ce a atins cu pragul mașinii un capac de canalizare, femeia, însărcinată în luna a noua, s-a trezit cu airbag-urile explodându-i în față.

”Soția mea s-a speriat îngrozitor! A suferit și câteva răni la impactul cu airbag-urile declanșate de un capac de canalizare aflatcu mult peste nivelul străzii pietruite, care urma să fie asfaltată. Și acum, după câteva zile, are atacuri de panică atunci când se urcă în mașină și refuză să se mai urce la volan”, susține soțul victimei, Ștefan I.

Acesta a dus mașina în service, pagubele fiind evaluate la peste 27.000 de lei, așa cum rezultă dintr-un deviz pe care-l publicăm la finalul articolului.

”Când am văzut devizul m-am adresat primăriei și firmei care se ocupă de asfaltare, însă fără niciun rezultat. La primărie m-au pus să fac o sesizare, iar inginerul firmei de asfaltări mi-a spus că am lovit mașina în altă parte”, ne-a transmis păgubitul. 

Acesta susține că, după incident, drumarii au montat un panou cu ”stradă în lucru” și pus pietriș în jurul capacelor de canalizare.

Observatorulph.ro a solicitat puncte de vedere drumarilor și autorităților locale.

FOTO Gura de canalizare în care și-a avariat mașina 

Așa arată mașina după incident și devizul de la service

Gura de canalizare, după ce s-a produs accidentul, a fost ”securizată”

Alte capace au rămas semnalizate cu crengi de copaci:

WhatsApp_Image_2019-09-11_at_12.11.04_1659b.jpeg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău