WhatsApp_Image_2019-09-04_at_10.26.38_1_b158b.jpeg

Lucian Rădulescu, care a devenit ”celebru” ieri în presa națională după scandalul provocat în Păulești, când a fost filmat intimidând un agent de poliție cu o legitimație de consilier parlamentar, este cercetat de procurori pentru falsificarea actelor de studii. Dosarul a fost finalizat deja de polițiști și a fost trimis la Parchet.

În luna iulie a anului trecut, Lucian Rădulescu a devenit director adjunct al CSM Ploiești în urma unui concurs. Fiind vorba de o funcție de conducere, candidații au fost obligați să facă dovada absolvirii unei facultăți. Atunci, Rădulescu a depus la dosar o diplomă de studii pe care polițiștii au considerat-o falsificată.

Astfel, după o anchetă care a început în februarie anul acesta, Poliția a finalizat recent dosarul și l-a trimis către Parchet, propunând cercetarea penală a lui Rădulescu pentru că există probe că acesta și-ar fi falsificat diploma de studii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În momentul declanșării scandalului, Poliția efectuând percheziții la sediul CSM Ploiești de unde au ridicat actele de studii ale actualului director adjunct, Lucian Rădulescu a declarat pentru adevarul.ro  că a absolvit o facultate de sport din Braşov, dar a refuzat să spună care anume este unitatea de învăţământ superior care a emis diploma de studii.

În schimb, fostul director al CSM, Silviu Crângașu, a avut o altă variantă. „Înainte de concursul care a avut loc în iulie 2018, am văzut o copie după o diplomă emisă pe numele lui Lucian Rădulescu, și era cu siguranță de la Facultatea de științe economice. Nu îmi mai aduc bine aminte, dar parcă era emisă de UPG Ploiești și nu la Brașov.”, a spus Crângașu pentru zdp.ro.

Potrivit unor surse judiciare, alte cinci persoane din Primăria Ploiești sunt vizate de anchete penale pentru falsificarea unor diplome de studii cu antetul UPG-ului. Vom reveni asupra acestui subiect.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg