disparitie_e5fce.JPG
Avea 42 de ani când familia a văzut-o ultima dată și tot atâția ani au trecut de când nu mai au nicio veste de la ea. Este cazul unei femei din comuna Ariceștii Rahtivani, dispărută din data de 6 martie 1977 și căreia Poliția nu i-a mai dat de urme. Acesta este cea mai veche sesizarea, rămasă nesoluționată, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

În anii '70, femeia le dădea mereu de lucru membrilor familiei sale și polițiștilor. Diganosticată cu o serie de afecțiune psihice, prahoveanca a plecat de acasă în nenumărate rânduri, începând cu anul 1971, fiind găsită de către organele de miliție de la acea vreme pe raza mai multor localități din țară, încredințată familiei sau internată în centre medicale de specialitate.

Totul până în martie 1977! După după marele cutremur din 4 martie, femeia a revenit la domiciliu și a ajutat-o pe mama sa să remedieze daunele provocate de seism. Pe 6 martie, persoana în cauză a plecat voluntar de acasă și dusă a fost! De la acea dată și până în prezent, nici polițiștii și nici familia nu au mai obținut date care să conducă pe urmele acesteia. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

CITEȘTE ȘI SITUAȚIA DISPARIȚIILOR DIN ULTIMUL AN DIN PRAHOVA

„Menționăm că, în baza dispozițiilor de linie, cazurile de persoane dispărute, sunt închise în următoarele situații: persoana este depistată, este declarat (pe cale judecătorească) decesul prezumat sau trec 20 de ani de la data dispariției. În această ultimă situație, cazul de dispariție trece în evidența pasivă. Din momentul respectiv, acesta rămâne în atenția poliției, în sensul că verificările se pot relua în situația vreunei informații ce poate apărea ulterior acestui moment și care poate conduce la clarificarea situației persoanei în cauză“, se arată într-o precizare a IPJ Prahova, transmisă www.observatorulph.ro

Foto cu caracter ilustrativ  

disparitie_a9ffd.JPG

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg