VIDEO: Imagini incredibile cu Lucian Rădulescu, consilierul deputatului PSD Laura Moagher, sfidându-i și amenințându-i pe polițiștii care l-au controlat în trafic

0
04b36dc8-bbe8-44a9-b408-5217bba3aed3_6536b.jpg

04b36dc8-bbe8-44a9-b408-5217bba3aed3_6536b.jpg

Imaginile au fost date publicității de Marian Godina, fiind surprinse în Păulești, Prahova.

UPDATE Reacția lui Lucian Rădulescu: ”Am fost vânat, îmi pare rău pentru limbaj!”

Înregistrarea surprinde șoferul un suv BMW, legitimat de polițiști, pentru încălcarea legislației rutiere. O banalitate, staționare neregulamentară, pentru care șoferul riscă o amendă sau un avertisment.

Doar că, șoferul nu este ”oricine”, cel puțin așa se consideră el. Este vorba despre Lucian Rădulescu, consilerul deputatului PSD de Prahova, Laura Moagher. Surse din PSD spun că este și protejatul politic al președintelui PSD Ploiești, viceprimarul Cristian Ganea. Lucian Rădulescu este și director adjunct la CSM Ploiești, un club sportiv măcinat de scandaluri financiare, pe bani publici.

Se pare că individul consideră că este mai presus de lege și ar fi sub demnitatea și statutul lui să fie sancționat de polițiști. Enervat la culme, le flutură pe sub nas o legitimație de consilier la Camera Deputaților, folosind un limbaj vulgar și amenințându-i (”lasă că vă arăt eu!”). Îi lasă apoi pe polițiști cu actele în mână și demarează în trombă.

Solicităm puncte de vedere următorilor: Lucian Rădulescu, Florin Aristan – șef IPJ Prahova, Mihai Fifor – ministru MAI, reprezentaților PSD Prahova.

Revenim cu detalii și publicarea punctelor de vedere solicitate, în măsura în care vor fi trimise către redacția noastră.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău