a080571f-2c76-444d-bbc9-085b47f783e8_df8b3.jpg

La numeroasele probleme din domeniul salubrității din Ploiești se mai adaugă una, de această dată foarte gravă. Depozitarea ilegală, pe domeniul public, a unor cantități impresionante de gunoi.

În zona Gării de Nord Ploiești au apărut 5 bene pline cu gunoi, unele inscripționate Rosal. Cei care locuiesc în zonă spun că mirosul este insuportabil, așa că le-au cerut socoteală muncitorilor care le-au adus acolo.

Relatarea unei cititoare a observatorulph.ro: ”La Gara de Nord este un focar de infecție. Ne-am umplut de șobolani. Duminică, cei de la Rosal au descarcat 5 bene de gunoi, chiar în spatele blocului, sub pretextul că așa au primit ordin. Ce ordin? Cine a dat acest ordin? Când au fost întrebați, au început cu înjurături. Nu se poate asa ceva! Avem copii și îi expunem unui focar de infecție.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a afla cum a ajuns gunoiul acolo și cine a dat dispoziție ca depozitarea să fie făcută ilegal, am solicitat un punct de vedere conducerii societății, care până la momentul publicării acestui articol nu a sosit. Revenim cu detalii.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg