a080571f-2c76-444d-bbc9-085b47f783e8_df8b3.jpg

La numeroasele probleme din domeniul salubrității din Ploiești se mai adaugă una, de această dată foarte gravă. Depozitarea ilegală, pe domeniul public, a unor cantități impresionante de gunoi.

În zona Gării de Nord Ploiești au apărut 5 bene pline cu gunoi, unele inscripționate Rosal. Cei care locuiesc în zonă spun că mirosul este insuportabil, așa că le-au cerut socoteală muncitorilor care le-au adus acolo.

Relatarea unei cititoare a observatorulph.ro: ”La Gara de Nord este un focar de infecție. Ne-am umplut de șobolani. Duminică, cei de la Rosal au descarcat 5 bene de gunoi, chiar în spatele blocului, sub pretextul că așa au primit ordin. Ce ordin? Cine a dat acest ordin? Când au fost întrebați, au început cu înjurături. Nu se poate asa ceva! Avem copii și îi expunem unui focar de infecție.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a afla cum a ajuns gunoiul acolo și cine a dat dispoziție ca depozitarea să fie făcută ilegal, am solicitat un punct de vedere conducerii societății, care până la momentul publicării acestui articol nu a sosit. Revenim cu detalii.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg