c0793d2b-aa31-4f47-ab56-671f08d4a3c4_7a815.jpg

Mirosurile pestilențiale au devenit insuportabile în perimetrul comunei Brazi. Localnicii spun că este vorba despre mai multe surse.

Deși s-au adresat administrației locale și autorităților de mediu, oamenii nu au găsit înțelegere și nimeni nu oferă răspunsuri și soluții. Primăria spune că nu este de competența ei problema poluării, iar Garda de Mediu nu întreprinde nimic concret pentru stoparea poluării.

Într-o înregistrare video, realizată de un localnic și trimisă pe adresa redacției observatorulph.ro, se poate observa cum printre gunoaiele de pe câmpul din Brazii de Sus - Popești a apărut un ”pârâu”, care pare a fi o deversare dintr-un sistem de canalizare, care emană un miros insuportabil.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alte sesizări fac referire la mirosuri pestilențiale, degajate din zona Ecoburn sau din zona combinatului OMV-PETROM, o combinație de material organic în descompunere cu sulf specific prelucrării produselor petroliere.

Facem un nou apel către Garda de Mediu Prahova, solicitând public explicații pentru cele sesizate în prezentul articol, precum și măsurile care au fost sau vor fi luate. 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg