front_fee71.jpg

Mai mulți cititori ne-au trimis imagini cu poluarea din incinta Parcului Industrial Brazi. Vorbim de deșeuri degradate, mizerie de nedescris, sânge, fum, viermi și un miros insuportabil. Deși observatorulph.ro a trimis imaginile încă de săptămâna trecută Gărzii de Mediu Prahova, pentru a demara o anchetă, conducerea instituției nu a catadicsit să ne răspundă până acum. Prefectul de Prahova este dator cu o reacție.

Pe 7 august, observatorulph.ro a primit de la mai mulți cititori, care lucrează în Parcul Industrial Brazi, imagini cu mizeria de nedescris din incinta societății Consiliului Județean Prahova. Vorbim de o poluare a aerului și solului cât se poate de clară. Deșeuri depozitate în aer liber și transformate în viermi, care ajung pe căile publice din incinta parcului, un fum gros de la un incinerator, seringi și materiale biologice depozitate direct pe sol, etc.

VIDEO Un fum gros iese periodic din Parcul Industrial Brazi fără să deranjeze ”nasul” comisarilor de mediu

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO Apa infestată cu viermi se scurge pe căile de acces din incinta Parcului Industrial Brazi

Galerie FOTO Mizerie de nedescris în incinta Parcului Industrial Brazi:

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere companiei Eco Burn, prima vizată de sesizări, care respinge acuzațiile:

PCT_DE_VEDERE_OBSERVATORUL_PH-page-001_2096e.jpg

PCT_DE_VEDERE_OBSERVATORUL_PH-page-002_eef78.jpg

Comisarii Gărzii de Mediu au primit imaginile postate în acest articol încă din data de 7 august, fără să miște un deget și să ne răspundă la solicitarea redacției observatorulph.ro, care avea regim de urgență:

sesizare_9484a.jpg

În aceste condiții, nu putem să nu întrebăm public pe cine protejează Garda de Mediu Prahova? De ce comisarii nu verifică de îndată, așa cum îi obligă legea, sesizările însoțite de dovezi clare privind poluarea? 

Așteptăm, cu interes și reacția Prefectului de Prahova în acest caz grav de atentat la sănătatea populației.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg