Spitalul-de-Obstetrica-Ginecologie-Ploiesti-Maternitate-Ploiesti_ee26b_58f25.jpg

Medicul care aduce aceste acuzații este în acest moment în concediu, în afara țării. Pe de altă parte, surse din cadrul spitalului spun că medicul în cauză este fost șef de secție, iar camera de gardă ar fi trebuit predată înainte de plecarea în concediu, pentru a nu afecta activitatea unității medicale.

Informațiile despre intrarea forțată în spațiul încuiat i-au fost furnizate de către colegi, iar medicul a anunțat imediat poliția. Conducerea S.O.G. Ploiești a format o comisie din rândul personalului, care să asiste la deschiderea forțată a spațiului încuiat.

Polițiștii secției 4 Ploiești au sosit deja la Maternitate (marți, după ora prânzului), efectuând în acest moment cercetări.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Noua conducere a Spitalului de Obstetrică și Ginecologie Ploiești, instalată de aproximariv o lună și jumătate, a schimbat deja șefii de secții, de aici și conflictele cu o parte dintre aceștia.

Sursele observatorulph.ro ne-au mai declarat că intenția este de a se schimba camera de gardă în rezervă de lux. Medicul vizat nu ar avea nimic împotrivă, însă consideră că normal și legal ar fi fost să fie așteptată revenirea din concediu.

Medicul care a sesizat poliția nu dorește deocamdată să facă declarații oficiale, însă va oferi detalii la revenirea în țară. 

Remintim că echipa managerială este una interimară, Manager interimar - Dr. Popescu Alina, Dir. Medical -medic primar OG Dr. Boeru Călin, acesta din urmă fiind și purtătorul de cuvânt al unității medicale. Dr. Călin Boeru nu a putut fi deocamdată contactat. 

Până la clarificarea situației administrative, polițiștii nu au dispus încă o măsură.

Știre în curs de actualizare.

Spitalul-de-Obstetrica-Ginecologie-Ploiesti-Maternitate-Ploiesti_ee26b_ede9e.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg