Polițistul Lucian Lepădatu din Ploiești, aflat în concediu, erou pe plaja din Costinești după ce a salvat un tânăr de la înec – VIDEO, FOTO

0
politist-ajutor-costinesti_2430c.jpg

politist-ajutor-costinesti_2430c.jpg

Agentul de poliție Lucian Lepădatu, în vârstă de 22 de ani, aflat în concediu la Costinești, nu a stat pe gânduri și a intervenit sâmbătă dimineață pentru a scoate din mare un tânăr care se îndepărtase în larg și era la un pas să se înece. Scenele au fost surprinse de un cititor al Observatorulph.ro care ne-a trimis imaginile la redacție.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 06.30, moment în care din largul mării s-au auzit strigătele de ajutor ale unui tânăr.

Citește și: Eroul zilei. El este polițistul din Ploiești care a salvat un tânăr de la înec, la Costinești

Tânărul din larg, care era la un pas să se înece, a fost salvat de un polițist aflat în concediu. Salvatorul este Lucian Lepădatu, în vârstă de 22 de ani, absolvent al promoției 2018. Acesta este angajat la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești.

Un cititor al Observatorulph.ro a surprins momentul în care polițistul i-a acordat ajutor tânărului care s-a aventurat în largul mării.

Intervenția polițistului a fost apreciată de cei aflați pe plaja de la Costinești, care au asistat la întregul incident.

Cât despre gestul tânărului care s-a aventurat în mare, oamenii au catalogat totul drept „inconștiență”, pentru că acesta risca să-și piardă viața.

costinesti_64968.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău