politist-ajutor-costinesti_2430c.jpg

Agentul de poliție Lucian Lepădatu, în vârstă de 22 de ani, aflat în concediu la Costinești, nu a stat pe gânduri și a intervenit sâmbătă dimineață pentru a scoate din mare un tânăr care se îndepărtase în larg și era la un pas să se înece. Scenele au fost surprinse de un cititor al Observatorulph.ro care ne-a trimis imaginile la redacție.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 06.30, moment în care din largul mării s-au auzit strigătele de ajutor ale unui tânăr.

Citește și: Eroul zilei. El este polițistul din Ploiești care a salvat un tânăr de la înec, la Costinești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tânărul din larg, care era la un pas să se înece, a fost salvat de un polițist aflat în concediu. Salvatorul este Lucian Lepădatu, în vârstă de 22 de ani, absolvent al promoției 2018. Acesta este angajat la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești.

Un cititor al Observatorulph.ro a surprins momentul în care polițistul i-a acordat ajutor tânărului care s-a aventurat în largul mării.

Intervenția polițistului a fost apreciată de cei aflați pe plaja de la Costinești, care au asistat la întregul incident.

Cât despre gestul tânărului care s-a aventurat în mare, oamenii au catalogat totul drept „inconștiență”, pentru că acesta risca să-și piardă viața.

costinesti_64968.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg