Campanie live video marca observatorulph.ro în Ploiești, orașul rușinii – ”Unde ne chemi, venim să facem live!”

0
7c1d016a-5937-4325-a9fd-aa98b39c177c_2a6c9.jpg

7c1d016a-5937-4325-a9fd-aa98b39c177c_2a6c9.jpg

Cu toții știm că Ploieștiul trece, probabil, prin cea mai neagră perioadă a existenței sale. ”Orașul aurului negru” a devenit acum sinonim cu dezastrul administrativ. PLOIEȘTIUL ESTE O RUȘINE!

Incompetența edililor l-a îngropat, la propriu, sub munți de gunoaie, țânțarii, șerpii, șobolanii, căpușele și-au construit habitate prietenoase pe întreaga sa suprafață.

Nu există locuri de joacă sau cele care au rămas în picioare sunt capcane periculoase pentru copii.
Se construiește haotic, în dispreț față de lege. Adesea semafoarele nu funcționează și circulăm în autobuze în mod misterios acceptate în trafic de autoritățile din domeniu, deși ar fi trebuit casate în urmă cu treizeci de ani.

Am constatat că cei mai mulți dintre cei care decid în mediul politico-administrativ refuză, pur și simplu, să accepte realitatea. Consideră drept ”exagerări de presă” relatările despre grozăviile prin care trec zi de zi ploieștenii din cauza incompetenței sau lipsei lor de interes.

Ca să-i convingem că trăiesc într-o realitate paralelă și că este timpul să iasă din ea, să-și accepte incompetența și să treacă imediat la muncă, începând de mâine vom realiza o serie de transmisii live streaming, din cartierele orașului, pentru a le pune în față realitatea necenzurată a vieții de zi cu zi din Ploiești.

Vrei să începem de la tine de la bloc sau din cartier? Contactează-ne pe facebook messenger, watsapp sau pe mailul redacției! 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău