fbpx

img_13149.jpg

Luni seara, în orașul prahovean Mizil, a avut loc altercație pe fondul unor neînțelegeri între rudele unei familii de țigani.

În urma degenerării conflictului în acte de violență, un bărbat de 45 ani ar fi fost lovit de către o rudă în zona capului, cu un obiect contondent. În altercație a intervenit și o altă persoană, lovind victima în zona brațului stâng cu un topor.

Polițiștii au intervenit, reușind să aplaneze conflictul. Bărbatul a fost transportat la spital, fiind diagnosticat cu fractură la brațul stâng.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, medicul legist a specificat faptul că nu i-a fost pusă în pericol viața, fiind acum efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru violare de domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, începând din momentul aplanării conflictului, 5 persoane au fost reținute, urmând a fi prezentate instanței de judecată pentru luarea măsurilor preventive.

Surse care îi cunosc pe cei implicați ne-au declarat că la mijloc ar fi vorba despre bani dați cu camătă, variantă pe care anchetatorii încă nu au confirmat-o. Cercetările continuă.

Revenim cu detalii despre starea victimei și noi date despre agresori.

img_84d7a.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook