img_13149.jpg

Luni seara, în orașul prahovean Mizil, a avut loc altercație pe fondul unor neînțelegeri între rudele unei familii de țigani.

În urma degenerării conflictului în acte de violență, un bărbat de 45 ani ar fi fost lovit de către o rudă în zona capului, cu un obiect contondent. În altercație a intervenit și o altă persoană, lovind victima în zona brațului stâng cu un topor.

Polițiștii au intervenit, reușind să aplaneze conflictul. Bărbatul a fost transportat la spital, fiind diagnosticat cu fractură la brațul stâng.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, medicul legist a specificat faptul că nu i-a fost pusă în pericol viața, fiind acum efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru violare de domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, începând din momentul aplanării conflictului, 5 persoane au fost reținute, urmând a fi prezentate instanței de judecată pentru luarea măsurilor preventive.

Surse care îi cunosc pe cei implicați ne-au declarat că la mijloc ar fi vorba despre bani dați cu camătă, variantă pe care anchetatorii încă nu au confirmat-o. Cercetările continuă.

Revenim cu detalii despre starea victimei și noi date despre agresori.

img_84d7a.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Claudiu Vasilescu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg