fbpx

IMG_5186_1_5f5d3.JPG

Duminică, 16 iunie, de la ora 16:00, Restaurantul EL CAMARON din Ploiești (strada Bobâlna nr. 15) organizează un late BRUNCH cu preparate atent alese bazate pe fructe de mare și peste, acompaniate de un Candy BAR 100% BIO.

Meniul a fost conceput și va fi realizat de Chef Albei, din Spania, care are 15 ani experiență în restaurante de cinci stele.

Tariful este unic, 100 de lei/persoană și include atât mâncarea, cât și vinul servite în regim "all you can eat&drink".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cramele BOLGIU să alătura acestui eveniment cu o gamă variată de vinuri pentru degustare.

Locurile sunt limitate! Rezervările se fac la telefon 0720.756.177. (P)

Cum arată meniul realizat de renumitul Chef Albei din Spania:

IMG_5186_1_8f3a2.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg