Se redeschide Sky Blue Fitness. Aparatură de ultimă generație, wellness & SPA și o salină cu 13 tone de cristale de sare de Himalaya. FOTO

0
cosmindragomir_SkyBlue_XL_049_Copy_011a9.jpg

cosmindragomir_SkyBlue_XL_049_Copy_011a9.jpg

În curând Sky Blue Fitness își redeschide activitatea. Centrul Sky Blue Fitness a fost reconfigurat și mărit pentru a  oferi servicii premium și pentru a satisface și cele mai exigente preferințe. Centrul este dotat cu: aparate de ultimă generație Technogym, săli de cardio, antrenament funcțional – forță, TRX, spinning, aerobic, vestiare elegante, cabine de duș și spațiu pentru relaxare. Întregul spațiu a fost conceput special pentru a  oferi confort, siguranță și calitate.

Centrul Wellness & Spa, Sky Wellness & Spa completează decorul luxuriant pentru o relaxare totală! Saună umedă, saună uscată, saună cu sare de Himalaya, bazine de relaxare, terapie kneipp, hamam, masaje și terapii!
Salina artificială cu sare de Himalaya este unica salină din țară dintr-un complex hotelier.

Bogată în minerale și considerată cea mai pură sare din lume, Sarea de Himalaya este extrasă manual din masivul Himalaya, de la o înălțime impresionantă, fiind protejată de orice substanță nocivă ce ar putea să îi diminueze efectele terapeutice. Vă așteptăm la Sky Wellness & Spa, într-o ambianță primitoare, relaxantă și luminoasă, pentru a beneficia de un tratament luxos, potrivit pentru cei care doresc să ducă un stil de viață sănătos, să își recapete vitalitatea și să își protejeze atât trupul, cât și mintea.

Pentru salina (120 mp) de la Sky Wellness & Spa au fost aduse 13 tone de cristale de sare: incinta este construită din blocuri de cărămidă din Sare de Himalaya, iar lambriurile sunt din lemn de nuc, special tratat, pentru a le oferi distinșilor noștri oaspeți un mediu revigorant și vivificator, o oază de liniște unde se pot retrage pentru tratament, masaje, reflecție și vindecare!

Urmărește pagina noastră de facebook pentru marea deschidere a centrului fitness! 

Până atunci, vă invităm la lecții în aer liber alături de: Luiza Ionescu, Elena Furtună și Marius Burducea și la Sky Wellness & Spa! (P)

Galerie FOTO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău